9 Магистратура Програми в Геронтология 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • Здравни грижи
  • Грижа за възрастни хора
  • Геронтология
Области на обучение
  • Здравни грижи (9)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Магистратура Програми в Геронтология

    Абитуриент градуса, като например на капитана добавка към образователната фондация, създадена с бакалавърска степен. Магистърски степени често са необходими за професионален клас работни места и приемане в още по-напредналите нива на обучение.

    Какво е магистър по геронтология? Геронтология същество е изучаването на процеса на стареене. Докато гериатрия фокусира върху лечение на проблеми, свързани с възрастта, геронтологията се фокусира върху това, което причинява стареене и как тя влияе върху тялото, ума и здраве. Полето е с широк спектър от приложения, и научните изследвания има почти неограничен потенциал за подобряване на здравето. Студентите могат да очакват да учат голям брой биологични понятия човешките базирани, включително анатомията, физиологията и психологията.

    A Магистър по геронтология може да помогне на индивидуална земя изследователска позиция или него или нея се подготвят за Ph.D. или докторат в същата област. Напредъкът в геронтологията имат потенциала да овладее напълно процеса на стареене при хора.

    Оценка на разходите по програмата ще зависи от продължителността и местоположението на програмата заедно с институцията, която отговаря. A степен обикновено е спечелил в две до четири семестъра, но алтернативни планове могат да се различават от това.

    A кариера в геронтологията може да бъде толкова разнообразни, колкото и самото поле. Докато хората могат да очакват да продължи тяхното образование, работни места варират от грижите за възрастни хора с напреднали изследвания. Във всеки случай, позициите обикновено предлага отлично заплащане и обезщетения, отразяващи необходимата професионална квалификация, получена при такова разширено изучаване. В много случаи, студенти, които завършват магистърска степен по програма геронтология продължават с още по-високо образование, преди напълно да влезе в работната сила.

    Курсове са на разположение в международен план, и много от водещите медицински заведения предлагат геронтология специалитети. Онлайн класове са на разположение за някои програми, но много по-изискват изследвания от първа ръка. Изборът един аспект на геронтологията е най-добрата първа стъпка към намирането на правилния план степен.За да намерите прави годни, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.