15 Магистратура Програми в Грижа за възрастни хора 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • Здравни грижи
  • Грижа за възрастни хора
Области на обучение
  • Здравни грижи (15)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Грижа за възрастни хора

A магистърска степен е напреднала степен, че е завършена след завършване на бакалавърска проучване. Това ниво степен е за тези, които искат да напреднат в кариерата. A магистърска степен обикновено отнема две години, за да завършите и трябва да се заслужи, преди да получат докторска степен.

Какво е магистър по Age Care? Тази степен е по-често се споменава като една степен по възраст грижи или гериатрия. Фокус на програмата е да подготви студентите да работят с по-възрастни пациенти, при определянето на здравеопазването. Програмата може да бъде взето от медицински сестри, за да се специализират в грижите за възрастните хора или от лица, които желаят да работят в други области на здравеопазването, включваща по-възрастни пациенти. Курсовата работа на програмата често се фокусира върху теми като загуба и скръб, остаряването в добро здраве, ageist стереотипи и за край на живота услуги. Програми и десет тона да се фокусират върху теорията, изследванията и етика в областта на възраст грижи с концентрация върху гледа като грижи по-добре и решаване на текущи въпроси в областта.

Ползите от завършването на тази специалност са, че завършилите могат да бъдат по-способни да предоставят по-високо ниво, за да се грижи за гериатрични пациенти. Курсовата научил в програмата обикновено осигурява завършилите с умения за подобряване на качеството на живот на пациентите си и да повишат осведомеността в обществото на проблеми в грижите за възрастните хора.

Въпреки че обикновено отнема две години, за да завършите тази програма, това може да варира, които струват въздействия програма. Връзка с училището, където искате да се запишат е най-добрият начин да открият финансови задължения.

Възпитаник на програма за възрастта грижи често е в състояние да работят в най-различни области. Ако лицето вече работи в областта на здравеопазването, те вече могат да бъдат подготвени да се специализират в гериатрията. Програмата може също така да подготви висшисти да работят в администрацията, където те са в състояние да подобри услугите и създаване на възможности за допълнителни услуги на възраст от грижи. Кариери могат да бъдат намерени в здравеопазването, развитието на политиката и човешките и социалните услуги.

Както световното население продължава да възраст, има огромна нужда от повече хора, които работят в сферата на услугите за грижи възраст. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.