138 Магистратура Програми в Обществено здравеопазване 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • Здравни грижи
  • Глобално здравеопазване
  • Обществено здравеопазване
Области на обучение
  • Здравни грижи (138)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Магистратура Програми в Обществено здравеопазване

    Студентите, които искат да получат висше образование след завършване на бакалавърска степен могат да изберат да следват господаря си. Тази степен, което обикновено отнема около две години, за да завършите, позволява на учениците да придобият още по-задълбочени познания в избраната от тях област на обучение и им дава по-добри умения за решаване на проблеми, включително и анализ.

    Какво е магистър по обществено здраве? Тази програма ще помогне на учениците да придобият знанията и опита, от която се нуждаят, за да преследва кариера като мениджър в областта на здравеопазването. Студентите могат да се запознаят с теми, включително здравна политика, маркетинг, лидерство, организационно поведение и здравни икономика. Ще бъдат изготвени Завършилите или да придобият още по-високо образование или влиза в работната сила.

    Получаване на магистърска степен по обществено здраве може да бъде много полезно, тъй като той дава на учениците ценни умения, за да се развива успешно и в двете си кариери и всекидневния им живот.Завършилите ще имат различни възможности за кариера, за да изберете от, с много от тях печелите по-високи заплати.

    Разходите за завършване на магистърска степен по обществено здраве може да варират в зависимост от институцията и специалността. За повече информация за обучение и други такси, свържете се директно с училището.

    Съществува голямо разнообразие от възможности за професионално развитие, които могат да бъдат предоставени на тези с магистърска степен по обществено здраве. Секторът на здравеопазването се разраства бързо и е един от най-лесните пазари, за да си намерят работа. Завършилите могат да пожелаят да упражнява професия в състояние за болница, клиника или друга организация за управление на здравни услуги. Може да има и други възможности за заетост, за да работят в тясно сътрудничество с медицински сестри и лекари, докато се занимават с организацията на дейността.

    Провеждане на магистърска степен по обществено здраве може да изисква много време и усилия, но ще бъде добре си струва в крайна сметка.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.