26 Магистратура Програми в Ветеринарна медицина 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • Здравни грижи
  • Ветеринарна медицина
  • Ветеринарна медицина
Области на обучение
  • Здравни грижи (26)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Магистратура Програми в Ветеринарна медицина

    Капитанът "е степен е престижен академични постижения демонстрират студент 'специализирани знания и в определена област на обучение. Един печели майстор "е степен чрез изучаване на предмет и изпълнението на необходимите изисквания, които често включва курсови, тестове и приложни учене.

    Какво е магистър по ветеринарна медицина? Тази степен е посветена на предоставяне на студентите знания за това как да се осигури медицинска помощ на животните. В процеса на донесла им Магистър по Ветеринарна медицина градуса, учениците научават ак да диагностицират заболявания и осигуряване на лечение на различни видове животни. Различни медицински и стоматологични дейности са научили, за да се осигури ефективно лечение. Други теми проучени включват хирургични и терапевтични методи.

    Завършилите които печелят градуса тяхната ветеринарна медицина магистърски са отворени за по-различни професионални възможности.Възможностите за кариера, които са на разположение на тези, които държат тази степен са склонни да се включат по-високи заплати и пълноценна работа. Когато вие печелите тази степен, можете да приложите своите специализирани умения по начин, който се обогатява с вас и животните, на които държите.

    Такси за обучение за придобиване на господаря си "и степен диференцират дължи на няколко фактора, включително географско местоположение и институцията " и курс приемане.

    Най-честата възможност заетост на дадено лице, който има магистърска степен по ветеринарна медицина е да стане ветеринарен лекар. Целта на ветеринарен лекар е да се грижи за животните, чрез диагностика, лечение и профилактика на заболявания и заболявания при животните. Някои ветеринари се фокусират върху домашните животни, а други избират за лечение на добитъка. Някои завършилите също отиват към станат ветеринарни технолози и техници, които подпомагат ветеринарни лекари в различни задачи, включително процедури, процедури и тестове.

    Ако се грижите за животните, е вашата страст след което разгледа записване в една институция да заработите Магистър по ветеринарна медицина. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.