Задочно обучение Курс Програми в Спорт и хранене 2024

Филтри

Филтри

  • Курс
  • Здравни грижи
  • Задочно обучение
Области на обучение
    Езикознание (0)Изследвания на околната среда (0)Електроенергия (0)Естествени науки (0)Здравни грижи (0)Изкуствознание (0)Науки за живота (0)Педагогика (0)Проучвания за спорт и упражнения (0)Социални науки (0)
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Няма програми, които отговарят на вашите критерии за търсене. Моля, прецизирайте филтрите си.

Clear filters

Задочно обучение Курс Програми в Спорт и хранене

Курсовете по спортно хранене учат студентите как да създадат диета, която позволява максимална ефективност при спортистите. Обхванатите теми включват избор на хранене, определяне кога да се яде през деня и ефектите на диетата върху програмите за отслабване и натрупване на мускули.

Студентите могат да избират отделни курсове в зависимост от интересите си. Студентите могат да съчетават брой курсове в определена категория и да постигнат конкретна цел, например подобряване на професионални умения, избор на нова кариера или придобиване на сертификат или академична степен.

Задочното обучение позволява на човек да получи степен или квалификация, дори ако не може да посещава училище на пълен работен ден. Човек може да учи със собствено темпо, като постепенно натрупва кредити, които се зачитат за окончателна квалификация.