Keystone logo
Свържете се директно с училищата - Сравнете многократни Дистанционно обучение Курс Програми в Спортна терапия 2023

1 Дистанционно обучение Курс Програми в Спортна терапия 2023

overview

Какво е спортна терапия?
Спортната терапия е използването на физическа активност и упражнения за подобряване на физическото и психическото здраве на индивида. Може да се използва за предотвратяване или лечение на наранявания, подобряване на представянето и постигане на други цели, свързани със здравето. Спортните терапевти работят с различни клиенти, включително спортисти, треньори и родители. Те могат също така да работят с други здравни специалисти, като лекари и физиотерапевти.

Какво мога да правя с диплома по спортна терапия?
Диплома по спортна терапия може да доведе до кариера като спортен терапевт, треньор или физиотерапевт. Завършилите могат също да работят с други здравни специалисти, като лекари и физиотерапевти.

Защо да изучавате спортна терапия?
Спортната терапия е важна, защото може да помогне за подобряване на физическото и психическото здраве на индивида и може да помогне за предотвратяване или лечение на наранявания и подобряване на представянето. Спортните терапевти работят с различни клиенти, включително спортисти, треньори и родители. Спортните терапевти работят с клиенти, за да им помогнат да подобрят физическото и психическото си здраве. Те могат също така да работят с други здравни специалисти, като лекари и физиотерапевти.
Степени по спортна терапия
Степените по спортна терапия се предлагат на нивата на сътрудник, бакалавър и магистър. Програмите за асоциирана и бакалавърска степен обикновено отнемат от две до четири години, докато магистърските програми могат да отнемат до шест години. Спортните терапевти обикновено трябва да бъдат лицензирани в държавата, в която практикуват.

Какво ще уча по време на моята степен по спортна терапия?
По време на програма за степен по спортна терапия студентите ще вземат курсове по анатомия, физиология и кинезиология, те също ще научат за превенцията и лечението на наранявания, както и как да подобрят представянето. Спортните терапевти обикновено трябва да бъдат лицензирани в държавата, в която практикуват.

Студентите могат да избират отделни курсове в зависимост от интересите си. Студентите могат да съчетават брой курсове в определена категория и да постигнат конкретна цел, например подобряване на професионални умения, избор на нова кариера или придобиване на сертификат или академична степен.

Онлайн или дистанционното обучение се отнася до използването на електронни медии и информационни и комуникационни технологии (ИКТ) в образованието. С онлайн обучението можете да получите достъп до образование по всяко време и от всяко място с налична интернет връзка.

read_more

filters

  • Курс
  • Здравни грижи
  • Физиотерапия
  • Спортна терапия
  • Дистанционно обучение
fields_of_study
  • Здравни грижи (1)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format