1 Курс Програми в Сестрински грижи в гериатрия 2024

Филтри

Филтри

  • Курс
  • Здравни грижи
  • Сестринско дело
  • Сестрински грижи в гериатрия
Области на обучение
  • Здравни грижи (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Курс Програми в Сестрински грижи в гериатрия

    Студентите, които се стремят да придобият допълнителни умения, знания или професионални квалификации, често учат курсове. Тези учебни модули се съсредоточават върху специфични области на обучение.

    Какви са курсовете в гериатричното кърмене? Обучението в тази област учи учениците как да се грижат за нуждите на възрастните пациенти. Обикновено се набляга на подобряването на цялостното здраве и уелнес. Участниците могат да проучат общи здравни проблеми, включително застойна сърдечна недостатъчност, остеопороза, артрит, диабет, рак и болестта на Алцхаймер. Учениците могат да се научат как да разработват планове за грижи, да предлагат съвети за превенция на заболяванията, да дават лекарства и да осигуряват рутинни умствени и физически изпити. Обикновено учебната програма обхваща теми като социология на стареенето, етика, промени в стареенето, общи заболявания, свързани с възрастта и психология на стареенето.

    Критичното мислене и комуникационните умения често се развиват, когато учениците се обучават в старческа сестра. Този ценен набор от умения може да им помогне да постигнат успех в тази област. Търпението е друга черта, която студентите могат да спечелят, което е полезно за справяне с личните предизвикателства.

    Обучението и таксите за гириатрични сестрински курсове подлежат на промяна по всяко време. Студентите се насърчават да се свързват с университетите, когато искат да научат повече за тези разходи.

    Като цяло, увеличаването на застаряващото население създава голямо търсене на гериатрични медицински сестри. Съществува нарастваща нужда от двуезични медицински сестри, които говорят свободно английски и испански език. С това казано, завършилите могат да намерят достатъчно възможности за работа. Специалистите по сестрински грижи обикновено работят в жилищни и лечебни заведения, лекарски кабинети, домашни здравни услуги, болници и правителствени агенции. Възможностите за работа и заплатите варират в зависимост от географското положение, образованието и професионалния опит. Освен това през последните години конкуренцията в областта на заетостта се е увеличила.

    Курсовете по сестринско сестринство могат да доведат до кариерно развитие. Студентите, които имат натоварен начин на живот, често избират онлайн програми, за да продължат образованието си. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.