1 Курс Програми в Подиатрична спортна медицина в Ню Йорк, Съединени Американски Щати за 2024

Филтри

Филтри

  • Курс
  • Съединени Американски Щати
  • Здравни грижи
  • Подиатрична медицина
  • Подиатрична спортна медицина
  • Ню Йорк
Области на обучение
  • Здравни грижи (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Курс Програми в Подиатрична спортна медицина

    Ню Йорк е градът с голямо глобално значение и има важен ефект върху търговията, финансите, медиите, графика, мода, научните изследвания, образованието и технологиите на света. Има множество висше образование и научни институти в града, особено в медицината и наука за живота.

    Какво е подиатрична спортна медицина?
    Подиатричната спортна медицина е клон на подиатрията, който се занимава с превенцията, диагностиката и лечението на наранявания на краката и глезените, свързани със спорт и упражнения. Лекарите по подиатрична спортна медицина са специално обучени по биомеханика на стъпалото и глезена и използват това знание, за да предотвратят и лекуват наранявания.

    Какви кариери са налични в подиатричната спортна медицина?
    Някои педиатри с дипломи по педиатрична спортна медицина работят в частна практика, докато други работят в болници или клиники. Спортните ортопеди също могат да работят като част от екип от здравни специалисти в заведение за спортна медицина. Лекарите по подиатрична спортна медицина също биха могли да участват в изследвания, преподаване или писане за своята специалност.

    Какви са ползите от изучаването на подиатрична спортна медицина?
    Има много ползи от изучаването на подиатрична спортна медицина. Подиатрите, които са специализирани в тази област на медицината, могат да помогнат за предотвратяване и лечение на наранявания, свързани със спорт и упражнения. Тяхната работа дава възможност на елитните спортисти да се представят безопасно и те също могат да помогнат за рехабилитацията на хора, които са се наранили чрез упражнения или спортна дейност. Спортните педиатри често работят с други здравни специалисти, като ортопеди и физиотерапевти, за да осигурят цялостна грижа за своите пациенти.

    Какви степени има в подиатричната спортна медицина?
    Има няколко вида степени в подиатричната спортна медицина. Някои педиатри завършват четиригодишна бакалавърска степен, преди да постъпят в училище по педиатрия, докато други влизат в училище по педиатрия след завършване на две години колеж. Спортните педиатри трябва да завършат четиригодишно училище по педиатрия и да преминат национален изпит, за да получат лиценз. След като завършат обучението си, лекарите по подиатрична спортна медицина могат да изберат да продължат стипендия или пребиваване по тази специалност.

    Какво ще уча по време на моята степен по подиатрична спортна медицина?
    По време на степента си по подиатрична спортна медицина ще изучавате биомеханиката на стъпалото и глезена, както и как да предотвратите и лекувате наранявания, свързани със спорт и упражнения. Ще научите и за други аспекти на здравеопазването, като ортопедия, физическа терапия ихранене.

    САЩ остават най-популярната дестинация в света за международни студенти. Университетите в САЩ доминират в световните класации и страната също предлага голямо разнообразие от вълнуващи места за обучение. Системите на държавните университети са частично субсидирани от държавните правителства и може да имат много кампуси, разпръснати из щата, със стотици хиляди студенти.

    Студентите могат да избират отделни курсове в зависимост от интересите си. Студентите могат да съчетават брой курсове в определена категория и да постигнат конкретна цел, например подобряване на професионални умения, избор на нова кариера или придобиване на сертификат или академична степен.