ерген на сестрински науката

Общ преглед

Описание на програмата

Имате ли страст за спасяването на човешки живот?

Наш Бакалаври на Nursing Science програма ще ви даде възможност да се вземат правилни решения за подобряване на здравето на пациентите си. Програмата ви помогне да придобият всички умения, необходими за насочване, подкрепа, лечение и рехабилитация на болните ви служат. Като една от най-дълго програми на St Theresa Международен колеж, ще имате възможност да научите от нашата добре опитен и добре известни преподаватели в една наистина вдъхновяваща среда.

Какво ще науча?

Програмата е предназначена да подготвя медицински сестри за различни здравни заведения - от болници и клиники, в частни практики и обществени агенции. Тя ви помогне да придобият знания и умения, необходими за да се направи значителен принос към професията на медицинска сестра, за да се постигне оптимален здравето на населението.

Учебната програма включва биологична и философска основа, с акцент върху развитието на здравеопазването и ангажиране на общността. Курсовете са доставени от нашата национално признати преподаватели и се възползва от нашите изключителни лаборатории и болнична симулация съоръжения.

По време на програмата, ще бъде потопен в практическото обучение, предназначено за физически, умствено, емоционално, социално и духовно те оформя във високо квалифициран медицински специалист. Вашите практикум курсове се хостват в множество болници, където ще придобият основни преживявания по време на работа. Многобройни дейности в класната стая са подредени за вас да се развиват умения за работа на екипа, които са необходими за ефективното и ефикасно лечение на пациенти.

За първата година на програмата, ще бъде потопен в интензивно обучение по английски език, които ще бъдат от решаващо значение за ефективна комуникация и сътрудничество с международни пациенти, здравни специалисти и политици.

В рамките на последната година от програмата, ще се изисква да завърши 6-седмичен стаж в болнични отделения или отдели по ваш избор. Тук ще се научат да работят с пациенти от всички възрасти и културни среди през целия им път към възстановяване.

Възможностите са безкрайни

След като се дипломира от програмата, ще са придобили всички необходими познания и опит, необходими за да премине официалната Nurse Licensing Examination. Над 70% от нашите възпитаници на 2014 успешно премина своето лицензиране изпит в първия си опит, с 100% от тях осигуряването на работни места в Премиер институции.

Ние се гордеем с факта, че студентите от Факултета по Nursing науката са в такива искания, които много добре известни болници в цялата Тайланд ще предлагат работни договори / стипендии за избрани 3-та и 4-та година студенти.

Кариери

 • Медицинска сестра за публични или частни болници
 • Трудова медицина медицинска сестра медицински сестри за специални агенции като Центровете за контрол и превенция на заболяванията
 • Медицинска сестра за здравни услуги, като клиники, спа красота и бебешки центрове за хуманно отношение към
 • Nursing академичната за образователни институти

Акредитация

Нашите бакалаври на Nursing Science програма е одобрена и акредитирани от Nursing Тайланд и акушерство Съвета и Службата на Комисията за висшето образование. Ние непрекъснато си сътрудничи с Nursing Тайланд и акушерство Съвета за подобряване на качеството на програмата, както и да се гарантира, че нашите възпитаници старчески са в състояние да доведат доставката на висококачествено здравеопазване към световната общност.

Ние партнира с множество болници и медицински центрове, за да се свържете нашите талантливи ученици за медицински сестри към стажове в динамична медицинския сектор на Тайланд. Това е нашата чест и привилегия да работя с тези забележителни организации в предлагането на тази съществена възможност за недвижими световната практика за нашите ученици.

Преди да кандидатствате

 • Кандидатите трябва да са завършили успешно средно образование (M.6) или еквивалентен - специалност в науката и математика.
 • Кандидатите трябва да имат задоволителни познания по английски език.
 • Кандидатите трябва да бъдат с добро морален характер и психологически капацитет, и не заразни заболявания.
 • Не трябва да е по-малка от 155 см. висок и тежи повече от 40 кг.

Кандидатите трябва да изпратят до нас по-долу изброените документи:

 • Попълнен формуляр за кандидатстване и такси.
 • Заверено копие официален препис на записите.
 • Заверено копие от лична карта или паспорт.
 • Два (2) наскоро е приемало 2 х 2 инча фотографии.
 • Заверено копие на удостоверение за промяна на името (ако има такива).
Последна актуализация Окт. 2016

За учебното заведение

St. Theresa International College was established in 2001 as an international college of higher education, accredited by the Commission of Higher Education, Ministry of Education, Thailand. The Colleg ... Научете повече

St. Theresa International College was established in 2001 as an international college of higher education, accredited by the Commission of Higher Education, Ministry of Education, Thailand. The College has a long-term objective and commitment to continually develop the quality of its degree programs through international collaborations while producing valuable graduates for multi-national professions. Свиване