страстен за подпомагане на хората в тяхното време на нужда ли сте? Смятате ли, процъфтяват под натиск?

Ако е така, кариера като фелдшер може да бъде за вас.

Като първа линия на отговор в най-критично на обстоятелства, вие ще работите в динамична и високо възнаграждение кариера, която прави една дълбока промяна в живота на хората.

Като единственият специализиран paramedicine степен в Нов Южен Уелс извършване на пълна акредитация със Съвета на бърза помощ органи, Бакалавър ХСС е от клинична практика (фелдшер) ще ви снабди с знания, умения и увереност, за да работят в настройките на спешна помощ по целия свят, от австралийската пустош до сърцето на Лондон.

Доставени от национално и международно признати лидери в фелдшер образование, разбира се CSU също разполага международни възможности за обучение, където можете да получите уникални прозрения, умения и опит, които в крайна сметка ще повиши конкурентоспособността си в работната сила.

Проучване на университета в Bathurst или Port Macquarie и да се възползват от симулационни съоръжения състоянието на най-съвременните ХСС и всеобхватна програма за намиране на работа. Или, ако вече сте заети като фелдшер или медик в армията, флота или ВВС, можете удобно да учат онлайн.

Защо да учим в този курс?

Причини за изучаване paramedicine с ХСС: Австралия първи paramedicine степен

 • Репутация за върхови постижения - CSU е първият доставчик на степен на paramedicine Австралия и има горда история на производство на завършилите paramedicine висококачествени с отлични резултати по заетостта
 • Извънредни педагози с съюзи по целия свят - ХСС академици са международни лидери в областта, носещи различни задгранични преживявания към учебната програма, а също така поддържа тесни връзки с най-голямата линейка служба в Австралия, NSW линейка
 • Изключителни съоръжения и изключване на кампуса - Не само ще се възползват от състоянието на най-съвременните симулационни съоръжения и оборудване ХСС е на територията на колежа в Bathurst или Port Macquarie; вие също така ще предприеме подкрепени стажове, като ви дава възможност да научите директно от практикуването на парамедици в настройките на спешна помощ от реалния живот
 • учене Quality подкрепа - Възползвайте се от по-малки размери на класа и персонализирана подкрепа, включително непрекъснато контакт с университетските преподаватели в цялата стажове
 • завършилите дипломирани трудови резултати-ХСС са много търсени в услуги за бърза помощ и повечето от тях се работи в избраната от тях област в рамките на една година от дипломирането.

Какво ще науча?

CSU подготвя да работят ефективно в линейка и извън болнична помощ среди в регионални, отдалечени и градска среда.

Вие ще се развият умения в клинични процедури като напреднала травма и сърдечна подкрепа живот, управление на инсулт и управление на дихателните пътища, включително ендотрахеална интубация, ларингеална маска на дихателните пътища и cricothyroidotomy.

По време на курса, ще се научите да се грижи за пациенти в критично състояние, както и обучение за ефективно ангажиране и грижа за акушерски, гериатрични, педиатрични и специални нужди на пациентите. Курсът дава силен акцент върху постигането на общността paramedicine, която включва интеграция с доставчиците на здравни грижи в градските, селските и отдалечените общности.

Разширено поддържане на живота за педиатрични пациенти също е важен компонент на този курс.

Ще научите и двете принципите и техниките на сериозен инцидент и маса за спешна реакция. В допълнение, ще се натрупа опит в големите принципи реагиране на инциденти, чрез участие в симулирани упражнения.

Отвъд клинични умения на е фелдшер, разбира CSU също помага да се разработят стратегии за лична устойчивост за поддържане на вашето дълголетие в индустрията.

Като признават, че ученето не завърши при дипломиране, CSU също осигурява студенти са оборудвани да се образоват в бъдещето - както за да се оцени и да вградят новите тенденции и технологии, когато те възникнат, и да пристъпи напред и да доведе развитието на индустрията в бъдеще.

първо paramedicine източник степен на Австралия: Господи, Бил, развитието на квалификационна степен ЗА парамедици в Карловия Sturt УНИВЕРСИТЕТ, вестник Аварийно първичните здравни грижи (JEPHC), Vol.1, брой 1-2, 2003

Кариерни възможности

На дипломирането, ще бъде готов да работи като фелдшер в спешни случаи, линейка и вън-на-болница здравните среди в Австралия и в чужбина. Както paramedicine е нарастващата глобална кариера, възможности за заетост се появят и в двете напреднали и развиващи се страни.

Работодателите са:

 • държавни и териториални служби за спешна медицинска помощ
 • частни и събития фелдшер услуги
 • минни и природни ресурси в сектора на услугите за спешна помощ
 • сили за отбрана
 • международни фелдшер и реагиране при извънредни ситуации услуги.

Вие също може да прогресира до управление или образователни роли в областта на paramedicine, работи като мениджър в фелдшер настройка или предоставяне на обучение за останалия персонал.

NSW линейка

Нов Южен Уелс Линейка (NSWA) е разнообразна организация, в които работят над 4000 души в редица области, включително на първа линия позиции като парамедици, оперативен център персонал, самолетни медицински сестри и транспортните служители на пациентите и зад кулисите роли в комуникациите , IT, ТРЗ, личен състав, обществените работи и администрацията.

А кариера с NSWA предлага широка гама от възможности за работа за развитие и непрекъснато развитие. NSWA е уникален с това, че предлага на първа линия на персонала възможност да специализират в различни области, като например специални операции, Aeromedical Услуги, сняг операции, Rapid Response, и Counter бедствия.

Други услуги за бърза помощ

Завършилите този курс могат също да бъдат допустими да търсят работа в други австралийски щати и територии, или в чужбина. За повече информация, посетете:

 • линейка Тасмания
 • линейка Виктория
 • SA линейка
 • St John линейка Северна територия
 • St John линейка Западна Австралия
 • Куинсланд линейка Service
 • Лондон линейка Service
 • South East Coast линейка Service
 • Йоркшир линейка Service.

Професионалното признаване

The Бакалавър по клинична практика (фелдшер) Разбира се, акредитирани със Съвета на бърза помощ власти. завършилите ХСС са допустими за членство с Парамедиците Австралия и австралийския и новозеландския колеж по Paramedicine.

информация Допускане

индикативна ATAR

70.00

Предполагаема знания

Предполагаема знания за бакалавър по клинична практика (фелдшер) включва всеки две единици на английски, математика и биология.

Задължителни компетенции

Това разбира се има задължителни компетенции, които трябва да бъдат предадени за да се гарантира задоволително завършен курс. Кандидати със здравето, медицински или други условия могат да бъдат в състояние да завърши тези задължителни компетенции и по този начин да бъдат допуснати да завършат курса.

Специално допускане

Специално допускане до хода на пълно работно време е на разположение за зрели на възраст учениците, образователно неравностойно положение и други, които не са допустими за обикновения прием като напускащите училище.

Следните индикатори могат да бъдат използвани, за да се демонстрира потенциал:

 • съответния професионален опит или общественополезен труд, здравеопазване или дейности за първа помощ
 • в случай на напускане на училище, доклад за академично представяне от директора на училището
 • производителност в тестове и изпити, провеждани от професионално признати органи
 • участието в продължаващо обучение програми и / или програми за развитие на персонала, провеждани от обучение на възрастни агенции, консултации, професионални организации и работодатели
 • завършване на специалния терциера Прием тест (STAT)
 • други дейности, които да предоставят доказателства за мотивация, за да успее в хода и на познаването на нуждите на университетското образование.

Международни кандидатите се изисква да завърши Международната система проверка на езиковите умения (IELTS) постигане на обща оценка от 7.0 да отговаря на условията за допускане.

На територията на колежа, на пълно работно време:

Standard ХСС и критерии UAC прием прилагат. Предполагаема знания за бакалавър по клинична практика (фелдшер) включва всеки две единици на английски, математика и биология.

Студенти, приети в бакалавърската на клинична практика (фелдшер) ще се изисква за получаване на Националната полиция сертификат, имат подходящо имунизационния статус и провеждане на старши първа помощ Сертификат преди записване в първия си разположение предмет.

Това разбира се има задължителни компетенции, които трябва да бъдат предадени за да се гарантира задоволително завършен курс. Кандидати със здравето, медицински или други условия могат да бъдат в състояние да завърши тези задължителни компетенции и по този начин да бъдат допуснати да завършат курса.

Дистанционно обучение, на непълно работно време:

Влизане с предлагането разстояние на този курс е ограничена до кандидати, които са:

 • Квалифицирани парамедици, наети на пълен работен ден с услугата линейка и които са завършили минимум 2 години стаж; ИЛИ
 • Пълен работен ден медици с австралийските отбранителни сили (ОДС), които са завършили курса за основно медицинска помощ и имат 2 години след квалификация опит

Студентите, които влизат на разстояние предлагане на курса ще бъдат отпуснати кредити за 9 теми (80 точки), свързани с фондация фелдшер клинични умения и на две от трите дисциплини на разположения. След като учениците са завършили най-малко 4 години за работа с услугата линейка или 4 години след завършване на курса кредита Основния медицинска помощ ще бъде отпусната за оставащия поставяне предмет (8 точки). Общо минимален кредит е 88 точки към 192 се изисква да се дипломира.

Допълнителна кредит може да бъде предоставена за студенти, които имат обучение в повече от тази, описана по-горе. От студентите се очаква да останат заети в фелдшер или ADF медик роля за продължителността на курса.

Международните участници трябва да имат Академик IELTS с минимален общ резултат от 7 и без резултат под 6.5 във всяка от отделните области на квалификация.

Програма с обучение на:
Английски

Прегледайте още 4 курсове в Charles Sturt University »

Този курс е Онлайн обучение, Редовно обучение
Start Date
Ян. 2020
Duration
3 - 6 
Задочно обучение
Редовно обучение
По място
По дата