Парамедиците играят съществена роля в системата на здравеопазването, в отговор на остра и подостра здравословни проблеми в редица разнообразни и неконтролирани настройки. Парамедиците предоставят непредвидено грижи за пациенти от всички възрасти, справяне със здравословни оплаквания, които обхващат целия спектър от болести и наранявания тежест и сложност. Те често се изисква да си взаимодействат с първични грижи или на общността в съюз на здравните специалисти, като допринася за интер-професионална грижа за пациенти в настройката извън болница.

paramedicine програма Western Sydney University е разработена, за да ви осигури с необходимите качества, знания и разбиране, които ще ви позволи да функционират ефективно като фелдшер в линейка услуга правителство или в частния paramedicine индустрия. Силен акцент е поставен върху съвременните и възникващите модели на paramedicine, разширени сфери на фелдшер практика, както и вземане на клинични решения. Курсът използва подход, основан на доказателства практика, съчетана с иновативни гъвкави стратегии за обучение и оценяване, за да ви подготви за една разнообразна и успешна кариера в paramedicine.

Бакалавърската на здравеопазването науката (Paramedicine) е напълно акредитиран курс със Съвета на бърза помощ власти.

Практически опит

В втората и третата година, нашите ученици се задължават общо три месеца под наблюдение клиничната практика с услуга за спешни линейка в NSW или ACT, в селските или столични локации.

Тези разположения се появят в три блока с между 3-5 седмици, и включват уикенд и работа на смени. Студентите са отговорни за всички пътни и квартирни условия и разходи, свързани със задължителните стажове. Съществуват възможности за международни клинични разположения за правоимащи ученици.

Допълнителни разположения краткотрайни ще бъдат предприети в частния paramedicine индустрия, аварийните служби, и в общността и първична здравна помощ.

Възможности за работа за бакалавър на здравеопазването науката (Paramedicine)

Членка на базата на фелдшер бърза помощ

Парамедиците са най-често използвани от държавни услуги, базирани на правителството на линейки. Парамедиците играят съществена роля в здравните системи, в отговор на инциденти, свързани с пациенти с остри и подостра здравословни проблеми в редица разнообразни и неконтролирани настройки. Парамедиците предоставят непредвидено, извън болнична помощ на пациенти от всички възрасти и да се справят със здравословни оплаквания, които обхващат спектъра на болести и наранявания тежест и сложност. Завършилите наети от държавни-базирани услуги за бърза помощ може да се ангажират по-нататъшно проучване в специализирани фелдшер роли включително Intensive Care Paramedicine, Extended Care Paramedicine, Paramedicine Общността, Special Operations Paramedicine, фелдшер образование и научни изследвания.

Частен сектор промишлено фелдшер

Индустриални парамедици работят в частния paramedicine индустрия предоставяне на медицинска и първична здравна помощ в различни индустрии, включително забавления и събития, минното дело и строителството, спорт и отдих, събития публични масови и събирания, и отдалечен район

Допускане

  • Предполагаема знания: всички 2 единици на английски език; математика
  • Препоръчителни изследвания: Биология; PDHPE
  • Приложения от Австралия и Нова Зеландия граждани и притежатели на постоянно пребиваващите визи трябва да бъдат направени чрез Центъра за университети Прием (UAC).
  • Кандидати, които са предприети проучвания в чужбина, могат да имат, за да представи доказателство за владеене на английски език. Местни и международни кандидати, които кандидатстват чрез Центъра за университети Прием (UAC) ще намерят подробности за минималните изисквания за владеене на английски език и приемливо доказателство на интернет страницата на UAC. Местните кандидатстващи директно на университета също трябва да използват информацията, предоставена на уебсайта на UAC.
  • Международните кандидати трябва да се прилагат директно към Западна Сидни университет чрез Международното бюро.
  • Международните студенти, кандидатстващи за университета през Международното бюро могат да намерят подробна информация за минималните изисквания за владеене на английски език и приемливо доказателство на своята интернет страница.

Специални изисквания Предварителни

За да се запишат в втората половина на първата година единици, всички студенти трябва да имат: 1. Националния регистър за съдимост Check (National Police Certificate), 2. Забранено заетостта Декларация форма преди 1 юни, 2010 или работа с деца Проверете Student Декларация след 1 юни 2010 г. 3. Сертификат за първа помощ (включително кардиопулмонална реанимация). Клинични разположения са задължителен компонент на този курс. За да бъдат допустими за клинични разположения, студенти мъст; 1. Спазвайте изискванията NSW Здраве ваксинация и да са готови да изпратят попълнен Възрастен Имунизацията Card до институциите по разположение. NSW здравеопазването може да предостави подробности за необходимите ваксинации. 2. Получавате клирънс от оторизиран Western Sydney University одобрен доставчик след успешно завършване на здравето / медицински / оценка на фитнес, както е предписано от университета. 3. Студентите трябва да са съобразени с изискванията на Закона Информация за поверителност (2004) NSW здравни досиета и и завършват съответната декларация. В клинични единици по разположение, учениците трябва да носят paramedicine униформата на Western Sydney University, който е в съответствие с NSW единни изисквания. Тази униформа ще бъдат закупени за сметка на студента.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 2 курсове в Western Sydney University »

Този курс е Редовно обучение
Duration
Редовно обучение
Price
27,400 AUD
По място
По дата