докторат по храненето

Общ преглед

Описание на програмата

3 ТУРСКИ УНИВЕРСИТЕТИ = 1 ЕВРОПЕЙСКИ ДОКТОРАНТ / strong> Всички студенти ще имат съвместно докторска дисертация на ABMS Швейцария с университета в Dąbrowa Górnicza (WSB) и националния университет "Тарас Шевченко" (KNU). ABMS е сертифициран от EFMD EOCCS, швейцарското национално качество за образование (EduQua) и ASIC UK. WSB е европейски държавно признат университет и KNU е европейски публичен университет, основан преди 200 години, и е сред 500-те най-големи университета в света. 3 Топ европейски университети = Най-добър виртуален / онлайн програма = 1 Топ европейски докторант ШВЕЙЦАРИЯ + ЕС + TOP RANKED 500 Разширете Вашия опит в ABMS Свържете се с обучаеми и лидери точно като вас в нашите онлайн докторски програми. Ще стигнете доколкото умът ви ще ви отведе като докторант в ABMS.

За академичните изследователи и педагозите Докторатът по хранене (DBA) означава най-високото ниво на постижения във всяка академична дисциплина.

Това е част от работата на диетолог, че той или тя трябва да извърши насърчаването на здравословни хранителни навици. Тя се отчита в един от видовете на превантивната медицина. Факт е, че хората, които показват положително отношение към приемането на здравословни хранителни навици са склонни да бъдат по-активни и живеят по-дълго и активен живот. Тенденцията, свързани с разпространението на заведенията за бързо хранене се разпространява бързо в света. Хората предпочитат пикантните изкушения на ресторанти над домашно приготвени ястия. Това е довело до много проблеми, свързани със здравето видно и необходимостта от добре обучени специалисти по хранене е, възникнали по-силно от всякога. Следователно, тези лица, които са заинтересовани от продължаване на кариерата си като диетолози могат да получат своя докторат по Nutrition много лесно от източници в интернет.

Фактът на въпроса е, че голяма част от това население първите в света е изправена, свързани със здравето проблеми заради грешни хранителни навици. Хората на модерната епоха са по-обемисти, по-малко активни и силни в сравнение с хората от миналото. Тези видове разработки са играли важна роля в появата на много опасни здравословни проблеми като диабет, сърдечни аномалии и затлъстяването, и т.н. Преобладаващите условия категорично сочат, че е налице известен нужда от внимание на храната, която се консумира от хора и хранителната стойност, то притежава, тъй като това е нещо, което пряко влияе върху аспектите на хората, свързани със здравето. Налице е значително увеличение на много заболявания, които възникват само поради липсата на правилно хранене и това принуди хората да придобият знания за храните и тяхната хранителна стойност и това е довело до създаването на много възможности за работа за тези, които държат докторат по Хранене. Има изобилие от онлайн колежи, които предлагат онлайн курсове за обучение, свързани с храненето, но ПБЗ Open University може да се счита за един от най-добрите. В ПБЗ ние не просто смятат за хранене, нашата DBA в Nutrition е смесица между управлението и хранене да ви дам още един опит за това как да бъде истински лидер в бизнеса с храни и хранене.

Може да се твърди с увереност, че Doctorial в Nutrition ще осигури не само велик път в кариерата си, но също така ще имате удовлетворението, че сте се помага на хората чрез подобряване на тяхното здраве. Вие ще накара хората да живеят активно, дълъг и здравословен живот. Управление Nutrition е всичко за извършване на правилно управление на здравето и се занимават с хранителни системи като управление на управление на кулинарното изкуство, и т.н. това е голяма област и ако са подкрепени от силна образователна квалификация като докторат по хранене, а след това има много ползи, свързани кариера, които можете да се насладите. На последно място, ABMs отворен университет е идеален за студенти, които искат да печелят докторат при храненето.

В нашите докторски програми ще:

 • Разработване и прилагане на иновативни методи за изследване.
 • Спечелете най-високото качество на образованието.
 • Постигане на експертните познания за публикуване в списания с рецензии.
 • Станете успешен докторант и преподавател.

Докторатът ще заведе вашето ръководство на следващото ниво. В нашите докторски програми ще:

 • Проучете и прилагайте иновативни методи на изследване.
 • Комбинирайте приложните изследвания и професионалната практика.
 • Подгответе се да окажете влияние в политиката и практиката.
 • Научете стратегии за улесняване на по-ефективни, адаптивни организации и създаване на положителни промени.
 • Станете по-иновативен лидер във вашата област.
Език на изучаване: тази учебна програма преподава изцяло на английски език.

Имаме 4 дози годишно: януари, април, юли и октомври

модули:

 • Хранене - Управление на хранителните услуги
 • Глобално управление
 • Стратегическо управление и лидерство
 • Управление на проекти
 • Анализи на стратегическата информационна система
 • Счетоводство и финанси
 • Изследователски методи
 • Електронни методи за изследване
 • Динамични сайтове

Изисквания за прием:

Продължителност: една академична година + дипломна работа (дипломна работа от 1 до 5 години) Диплома: DBA в областта на храненето Възраст: Минимална възраст 25 години Предишно обучение: магистър или еквивалент ИЛИ 7 години Управленски опит + бакалавър или еквивалентно ниво: Само за студенти от не-англоезични страни или студенти, които не учат в англоезични училище) Проучване Метод: Онлайн такса: 19 900 Евро на Европейската квалификационна рамка: тази програма се равнява на 8 ниво на ЕКР (докторска степен) Забележка: Проучване такса не Включват такса за кандидатстване и резервация (за да ви осигури място за обучение) в размер на 240 евро (еднократно плащане и невъзвръщаем).
Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

We offer a range of online study programs starting from Associate Bachelor Degree up to Doctorate Degree, including Masters and Bachelors study programs, all our Studies can be done in ONE academic ye ... Научете повече

We offer a range of online study programs starting from Associate Bachelor Degree up to Doctorate Degree, including Masters and Bachelors study programs, all our Studies can be done in ONE academic year part time (Friday to Sunday). Свиване