22 Докторантура Програми в Здравни грижи 2024

Филтри

Филтри

 • Докторантура
 • Здравни грижи
 • Здравни грижи
Области на обучение
 • Здравни грижи (22)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

   Докторантура Програми в Здравни грижи

   Получаването на д-р може да помогне на завършилите напредък в изследванията си и това може да доведе до подобряване на професионалните умения и способности. Докато д-р може да бъдат спечелени за около четири години на обучение, това може да доведе до живота на важно проучване и постижения.

   Какво е доктор по здравни науки? Получаването на тази степен подготвя възпитаници за кариера като преподаватели, директори, изследователи и ръководители на политиката. Курсова в програмата за здравни науки обхваща теми като анализ на данни, съвременните проблеми на здравето на науката, провеждане и финансиране на научни изследвания и етични и професионални отговорности. След завършване на тяхното курсова, учениците ще трябва да представят и защитават тезата, че представя нов и оригинален знания в полето на здравни науки.

   По време на следването, за да спечелиш докторска степен, студентите да подобрят тяхната комуникация, решаване на проблеми, както и умения за критично мислене, както и техните аналитични способности, което ги прави ценен член на работното място.

   Цената на донесла доктор по здравни науки, може да варира значително в зависимост от училището, ученикът, и програмата. За да разберем напълно финансовата отговорност изкарваш PhD, учениците трябва да се свържат потенциални училищата и старателно изследователска програма на всяко училище.

   Лица, които завършват с докторска степен по здравни науки са по-високо търсене, тъй като те могат да работят в много различни здравни и свързани с науката области. Много възпитаници избират да останат в академичните среди и учи или да се присъедините изследователски екипи в университет, докато други лица могат да работят като здравни администратори в болниците и здравните услуги в общността, както клинични изследователи и като мениджъри на здравни услуги.

   Много училища са на разположение, които предлагат докторски програми, които да се настанят на пълно работно време, непълно работно време, както и онлайн студенти от цял ​​свят.Ако се интересувате да научите повече за спечелил си доктор по здравни науки, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.