4 Докторантура Програми в Грижа за възрастни хора 2024

Филтри

Филтри

  • Докторантура
  • Здравни грижи
  • Грижа за възрастни хора
Области на обучение
  • Здравни грижи (4)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Докторантура Програми в Грижа за възрастни хора

Студентите, които притежават докторска степен в субект са непременно власти сами по себе си, след като прекараха много време и усилия за постигане на крайното си степен. А д-р е отличителен белег на съвършенство и отдаденост; е не по-висока степен, че съществува.

Какво е доктор по Age Care? Грижите за застаряването на населението в световен мащаб е процъфтяващ тема, и докторска степен в областта се очаква да бъдат тези, подбуждането изследвания, спомагащи дискусия и повишаване на осведомеността на най-добри практики за застаряващите групи. Курсова че студентите могат да участват в включват Геронтологичния социология, от домашни грижи, смъртта и умирането, заболявания сред възрастните хора, и културни очаквания на стареене.

Сред многото причини, които учениците могат да желаят да упражняват своята докторска степен по Age Care е фактът, че населението в световен мащаб е безпрецедентно стареене и са необходими решават проблеми. Завършилите ще придобият умения като критично мислене, за да работят за постигане на решения за проблемите в ръка.

Ако сте загрижени за финансиране на докторска степен по Age Care, не забравяйте, че много студенти в това високо ниво са в състояние да получат помощ от спонсорирането на организации или дори самото училище. Цената на вашата конкретна програма ще варира в широки граници от място на място.

Тези, които завършат своята докторска степен в тази област често се оказват много търсен от организации като старчески домове, болници, хосписи, изследователски инициативи, правителствени агенции, образователни институции и др. Голяма част от научните изследвания и образованието, което трябва да се направи във възрастовата грижи най-добре може да се направи от доктори, които са добре запознати с проблемите, които възрастните популации са изправени.

Ако сте в горната част на вашия клас и искате да удължите образователно пътешествие до най-далечната възможна точка, доктор по Age Care може да е точно за вас. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.