8 Диплома Програми в Народна медицина 2024

Филтри

Филтри

 • Диплома
 • Здравни грижи
 • Алтернативна медицина
 • Народна медицина
Области на обучение
 • Здравни грижи (8)
 • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

  Диплома Програми в Народна медицина

  Студентите, които преследват диплома могат да разчитат на възможността да работят в техните собствени темпове. Дължината на повечето програми зависи от това дали или не дадено лице избере да отиде на непълно работно време или пълно работно време. При завършване, може да се очаква да бъде готов да поеме на работа в тяхната област на изследване.

  Какво е диплома по традиционна китайска медицина? Тази програма съчетава модерни и традиционни практики на традиционната китайска медицина. Студентите ще се научат как да се диагностицира и да предпише лечение, и ще събере всички инструменти, необходими, за да станете практикуващи. Основни теории и практики, като акупунктура, ще съставляват ядрото на това, което ще се изучава в тази модерна програма.

  След като студент завършва традиционната си програма, китайска медицина, те ще могат да работят в китайските медицински болници и клиники, китайски фармацевтични индустрии, образователни институции, преподаващи на практиката, и много повече.Тази диплома е предназначен за по-нататъшно дадена кариера той е свързан с традиционната китайска медицина.

  Разходите за всяка програма зависи от институцията, както и страната, в която съществува институцията. За да разберем по-добре потенциалните разходи, свързани с програмата, важно е да се свържете с администратор, който може да отговори на уместни въпроси.

  Студентите, които се обучават да станат традиционни практикуващи китайската медицина обикновено работят или като акупунктура, или, както е посочено, практикуващи. Някои избират да отвори своя собствена практика, а някои работи на много нива в рамките на отрасъла. Диплома по дисциплината позволява на хората да преследват редица възможности в света на традиционната китайска медицина, извършване на практики, които са предавали и подобрени по време привидно безкраен брой поколения.

  Програми, насочени към диплома по традиционна китайска медицина се предлагат по целия свят, но се предлагат в изобилие в места като Канада. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.