Диплома за холистично хранене

Дипломата на Холистичният Nutrition е програма, 3-годишно (6 семестъра), който изследва използването на храни за поддържане на здравето и за лечение на заболявания. Това, най-мащабната програма на място на цялостен храненето в Канада, се състои от теоретични и практически курсове и включва готвене и клинична курсова. Тази програма е призната от Националната асоциация на храненето Professionals (NANP) и е NANP-препоръчва програма за образование.

След като достигна за първи път една точка в човешкото съществуване, където повече хора са с наднормено тегло, отколкото гладни, където продължителността на живота на децата ни е по-малко, отколкото при нас, и където хранителните ресурси и местни знания изчезват бързо, отколкото ние можем да ги запазят, увеличаване на хранителния знания на местни и глобални мащаби е от жизнено важно значение. Дипломата на Холистичният Nutrition обучава студенти, за да преминете човешкото здраве и околната среда чрез обмен на хранителна знания.

Целите на дипломата за Холистичният Nutrition са три:

- да се увеличи човешкото здраве чрез подобряване на хранителните практики,
- да запази и разпространи местните познания и практики, основани на храните, и
- защита на световната екосистема чрез наемане на устойчиви хранителни практики.

Опции Учебници

Училището на Холистичният Nutrition предлага целогодишни възможности за образование с академична календар базирани на 3 семестъра годишно. Новите студенти могат да се записват всеки януари, май и септември и студентите могат или да изберат да провеждат целогодишно обучение или да вземат семестър или повече по тяхна преценка. С избора на техния курс заредите всеки семестър, студентите могат да завършат някоя семестър на непълно работно време или пълно работно време.

Студентите, които не желаят да се записват в някоя програма, също могат да вземат индивидуални курсове за лично обогатяване, при условие, че са изпълнени приложимите предписания за курса.

Клиничното обучение

Студентите в програмата "Диплома за холистичен хранителен режим" могат да завършат цялото клинично обучение в Студентската клиника на студентите в КНР или да участват в нашата програма за клинична външна дейност. Редовни студенти по принцип започват клинично обучение чрез наблюдение през първата седмица на изследвания.

Admissions

Приемът в дипломата на Холистичният Хранене на Pacific Rim College е на конкурентна основа. Въвеждане на учениците трябва да са на възраст най-малко 18 години, да имат диплома за средно образование или задоволително след средното образование, и всички които не са местни англоговорящи кандидатите трябва да докажат владеене на писмен и говорим английски език. Всеки чуждестранен кандидат може да се изисква да представи официален доклад на полувремето от професионалната подготовка изпит по английски като TOEFL (Test на английски като чужд език) или IELTS (International English Language System Test).

Pacific Rim College е решен да произвеждат само най-високо качество здравни практикуващите. В резултат на това, ние си запазваме правото да признае и да останат само студенти, които демонстрират потенциал за постигане на най-горното ниво. Кандидатите ще бъдат оценявани въз основа на заслуги, като например високи академични постижения, емоционална зрялост, хуманитарни дейности, морал, участие на общността и опит, свързани със здравето.

За да кандидатствате за допускане в дипломата за Холистична програма Nutrition, моля, кликнете върху линка по-долу. Кандидатите се насърчават да кандидатстват не по-малко от 6 седмици преди началната дата на семестъра. Приложенията ще продължат да се приемат след тази точка и ще бъдат оценявани, но е възможно да не са достъпни места за записване до следващия семестър. При благоприятно преразглеждане на кандидатурата Ви от нашия приемни комитет може да се свържете за интервю, което може да се извърши по телефона, ако не е възможно интервю от човек до човек.

Обучение и Такси


Обучението се основава на на кредитната система. Въпреки че колегията дава образец за завършен курс в рамките на всяка програма, в крайна сметка всеки човек определя неговата или нейната разбира натоварване и график и по този начин на семестър обучение. Одитирани кредити не се прилагат по отношение на изискванията дипломирането. Всички цени, посочени са в канадски долари. За всеки семестър, пълно плащане обучение се дължи на първия ден от клас.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 8 курсове в Pacific Rim College »

Този курс е Редовно обучение
Start Date
Септ. 2020
Duration
Задочно обучение
Редовно обучение
Price
210 EUR
на кредит
По място
По дата