диплома за акупунктура

Общ преглед

Описание на програмата

Диплома от Акупунктура

Дипломата на Акупунктурата е програма, 3-годишно (6 семестъра), че дълбоко изследва теоретичните и клинични концепции за акупунктура и Източна Медицина. Студентите изучават фундаментални философии, диагностични принципи и терапевтични техники на тази древна и мощна система на медицината, и да ги включи с биомедицински науки и други лечебни философии. Тази 2145-часова програма отговаря на изискванията на учебната програма на CTCMA на БК.

Опции Учебници

Училището по акупунктура и Източна медицина предлага целогодишни възможности за образование с академична календарна базирани на 3 семестъра годишно. Новите студенти могат да се записват всеки януари, май и септември и студентите могат или да изберат да провеждат целогодишно обучение или да вземат семестър или повече по тяхна преценка. С избора на техния курс заредите всеки семестър, студентите могат да завършат някоя семестър на непълно работно време или пълно работно време.

Студентите, които не желаят да се записват в някоя програма, също могат да вземат индивидуални курсове за лично обогатяване, при условие, че са изпълнени приложимите предписания за курса.

Студентите, които имат за цел за регистрация в Британска Колумбия, трябва да попълнят дипломата за Акупунктура програма в не по-малко от 2 календарни години и за не повече от 5.

Клиничното обучение

Учениците в програмата "Диплома за акупунктура" могат да завършат цялото клинично обучение в Студентската клиника по китайски студенти или да участват в нашата глобална програма за обмен на информация, клинична програма за външна работа или с нашия клиничен партньор в Китай, Ляонинския университет на TCM. Редовни студенти по принцип започват клинично обучение чрез наблюдение през първата седмица на изследвания.

Admissions

Прием в училище по акупунктура и Източна Медицина в Pacific Rim College е на конкурентна основа. Въвеждане на учениците трябва да имат завършено средно образование или изпит за еквивалентност. В допълнение, всички неместни англоезични кандидатите трябва да докажат владеене на писмен и говорим английски език. Всеки чуждестранен кандидат може да се изисква да представи официален доклад на полувремето от професионалната подготовка изпит по английски като TOEFL (Test на английски като чужд език) или IELTS (International English Language System Test).

Pacific Rim College е решен да произвеждат само най-високо качество здравни практикуващите. В резултат на това, ние си запазваме правото да признае и да останат само студенти, които демонстрират потенциал за постигане на най-горното ниво. Кандидатите ще бъдат оценявани въз основа на заслуги, като например високи академични постижения, емоционална зрялост, хуманитарни дейности, морал, участие на общността и опит, свързани със здравето.

Кандидатите се насърчават да кандидатстват не по-малко от 6 седмици преди началната дата на семестъра. Приложенията ще продължат да се приемат след тази точка и ще бъдат оценявани, но е възможно да не са достъпни места за записване до следващия семестър. При благоприятно преразглеждане на кандидатурата Ви от нашия приемни комитет може да се свържете за интервю, което може да се извърши по телефона, ако не е възможно интервю от човек до човек.

Такси

Обучението се основава на на кредитната система. Въпреки че колегията дава образец за завършен курс в рамките на всяка програма, в крайна сметка всеки човек определя неговата или нейната разбира натоварване и график и по този начин на семестър обучение. Одитирани кредити не се прилагат по отношение на изискванията дипломирането. Всички цени, посочени са в канадски долари. За всеки семестър, пълно плащане обучение се дължи на първия ден от клас.


Финансова помощ

Тази програма е одобрена за Канада Студентски кредити. жителите Британска Колумбия, могат да кандидатстват за студентски заеми онлайн чрез StudentAid

Последна актуализация Дек. 2017

За учебното заведение

Pacific Rim College is a government (PCTIA) accredited academic institution of complementary and integrative medicine located on Vancouver Island in beautiful Victoria, British Columbia. The college w ... Научете повече

Pacific Rim College is a government (PCTIA) accredited academic institution of complementary and integrative medicine located on Vancouver Island in beautiful Victoria, British Columbia. The college was founded to provide world-class education, modern research opportunities and premier clinical services in a variety of medical modalities. Свиване