Бизнес знания и опит за човешки ресурси и организационно управление са предвидени в здравеопазването като един все по-очевидно. По-нататъшното формиране на дистанционно обучение Учителя на здравеопазването Management (mahm) дава като експерти от индустрията, насочени знания за управление на свързани. Тя има за цел да ви помогне с подходящи примери и въпроси, за да даде ръката на предприемачески инструменти за ключови предизвикателства на пазара на здравни услуги. За да закупите чрез практическа учебна програма сложни здраве икономическа експертиза. В комбинация с предишния си опит ще позволи на тези знания да действа стратегически. След приключване, така че може да се проведе водеща позиция компетентно. В допълнение, лекарите ще бъдат преведени 420 CME точки за магистърската програма по силата ви.

С капитана на здравеопазването Management (mahm) получи специални ключови умения, за да бъдат подготвени за ключовите предизвикателства на пазара на здравни грижи:

  • дълбочина консултантски техники за консултиране икономически въпроси
  • (здравеопазване) техники за конструктивно справяне с трудните бизнес ситуации в здравната индустрия за управление
  • Комуникативни умения като меки умения за лидерски разговори, корпоративни комуникации, управление на конфликти
  • Реторика за ефективна научноизследователска и ясно представяне на най-новите открития в областта на науката и научните изследвания

Съдържание Учебници

С капитана на здравен мениджмънт (mahm) разширяване на вашите професионални квалификации за решаваща комуникативно, икономически, организационни и правни познания. Продуктите, разработени от доказани специалисти учебни програми вратовръзка в с познанията си на университетско и професионално и да се подготвят оптимално за ръководни позиции преди. Дори ако искате да се справи с текущите си задачи по управлението на по-ефективно, можете да медиирана знания е включен в ежедневната си работа последователно. Професионално представляват ръководни функции критично съдържание в центъра:

  • Контролинг и финанси
  • Консултации в областта на здравеопазването
  • управление на бизнес
  • Здраве Маркетинг и нейните инструменти

Това проучване улавя точно до областите на дейност, които определят икономическата сигурност на здравните заведения. Можете също така да придобие методически умения и социални умения, които ще ви дадат за работата в общото управление на старателно професионален профил!

изисквания за прием

Майсторът на здравеопазването Management (mahm) е по-нататъшна програма образователна степен. За да го изучават, като сте признат в Германия бакалавърска степен или диплома по традиционен, едностъпална степен (Magister, диплом, Първи държавен изпит по право или преподавателска степен; степен по медицина), и че най-малко 2 години подходящ професионален опит. Специално за лекари, фармацевти, медицински сестри и учени е господар на здравен мениджмънт (mahm) е систематичен развитие на най-високо академично ниво.

изходно ниво

всяко време

Абитуриентски

Те придобиват международно признат господар на здравеопазването Management (mahm) в Министерството на здравеопазването Economics.

Продължителност Study

Нормално период от 18 месеца или 24 месеца (90 кредита).

тест проучване

С регистрирането на APOLLON Hochschule Можете да тествате в продължение на 4 седмици, изучаващи безплатно. В рамките на този период, можете да влезете по всяко време да отнеме. след това няма разходи възникват за вас.

акредитация

Програмната здравен мениджмънт магистър (mahm) е сертифицирана от Международната агенция за осигуряване на качеството и акредитацията на учебните програми и институции (FIBAA).

Безплатна удължаване

До 50% от избрания вариант изследване (9 или 12 месеца).

Програма с обучение на:
  • Немски

Прегледайте още 4 курсове в Apollon Hochschule »

Този курс е Онлайн обучение
Start Date
Отворено кандидатстване
Duration
24 - 32 
Задочно обучение
По място
По дата
Start Date
Отворено кандидатстване
Крайна дата за записване

Отворено кандидатстване