господар на управление на здравето (mahm) проучване

Общ преглед

Описание на програмата

Бизнес знания и опит за човешки ресурси и организационно управление са предвидени в здравеопазването като един все по-очевидно. По-нататъшното формиране на дистанционно обучение Учителя на здравеопазването Management (mahm) дава като експерти от индустрията, насочени знания за управление на свързани. Тя има за цел да ви помогне с подходящи примери и въпроси, за да даде ръката на предприемачески инструменти за ключови предизвикателства на пазара на здравни услуги. За да закупите чрез практическа учебна програма сложни здраве икономическа експертиза. В комбинация с предишния си опит ще позволи на тези знания да действа стратегически. След приключване, така че може да се проведе водеща позиция компетентно. В допълнение, лекарите ще бъдат преведени 420 CME точки за магистърската програма по силата ви.

С капитана на здравеопазването Management (mahm) получи специални ключови умения, за да бъдат подготвени за ключовите предизвикателства на пазара на здравни грижи:

  • дълбочина консултантски техники за консултиране икономически въпроси
  • (здравеопазване) техники за конструктивно справяне с трудните бизнес ситуации в здравната индустрия за управление
  • Комуникативни умения като меки умения за лидерски разговори, корпоративни комуникации, управление на конфликти
  • Реторика за ефективна научноизследователска и ясно представяне на най-новите открития в областта на науката и научните изследвания

Съдържание Учебници

С капитана на здравен мениджмънт (mahm) разширяване на вашите професионални квалификации за решаваща комуникативно, икономически, организационни и правни познания. Продуктите, разработени от доказани специалисти учебни програми вратовръзка в с познанията си на университетско и професионално и да се подготвят оптимално за ръководни позиции преди. Дори ако искате да се справи с текущите си задачи по управлението на по-ефективно, можете да медиирана знания е включен в ежедневната си работа последователно. Професионално представляват ръководни функции критично съдържание в центъра:

  • Контролинг и финанси
  • Консултации в областта на здравеопазването
  • управление на бизнес
  • Здраве Маркетинг и нейните инструменти

Това проучване улавя точно до областите на дейност, които определят икономическата сигурност на здравните заведения. Можете също така да придобие методически умения и социални умения, които ще ви дадат за работата в общото управление на старателно професионален профил!

изисквания за прием

Майсторът на здравеопазването Management (mahm) е по-нататъшна програма образователна степен. За да го изучават, като сте признат в Германия бакалавърска степен или диплома по традиционен, едностъпална степен (Magister, диплом, Първи държавен изпит по право или преподавателска степен; степен по медицина), и че най-малко 2 години подходящ професионален опит. Специално за лекари, фармацевти, медицински сестри и учени е господар на здравен мениджмънт (mahm) е систематичен развитие на най-високо академично ниво.

изходно ниво

всяко време

Абитуриентски

Те придобиват международно признат господар на здравеопазването Management (mahm) в Министерството на здравеопазването Economics.

Продължителност Study

Нормално период от 18 месеца или 24 месеца (90 кредита).

тест проучване

С регистрирането на APOLLON Hochschule Можете да тествате в продължение на 4 седмици, изучаващи безплатно. В рамките на този период, можете да влезете по всяко време да отнеме. след това няма разходи възникват за вас.

акредитация

Програмната здравен мениджмънт магистър (mahm) е сертифицирана от Международната агенция за осигуряване на качеството и акредитацията на учебните програми и институции (FIBAA).

Безплатна удължаване

До 50% от избрания вариант изследване (9 или 12 месеца).

Последна актуализация Март 2016

За учебното заведение

Seit ihrer Gründung im Herbst 2005 hat sich die staatlich anerkannte APOLLON Hochschule der Gesundheitswirtschaft auf Fernstudiengänge (Bachelor, Master und Zertifikatskurse) für das Gesundheitswesen ... Научете повече

Seit ihrer Gründung im Herbst 2005 hat sich die staatlich anerkannte APOLLON Hochschule der Gesundheitswirtschaft auf Fernstudiengänge (Bachelor, Master und Zertifikatskurse) für das Gesundheitswesen spezialisiert. Die mehrfach ausgezeichnete Hochschule mit Sitz in Bremen gehört zur leistungsstarken Klett Gruppe, zu der auch die Euro-FH gehört. Die junge Hochschule freut sich über zahlreiche Auszeichnungen wie z.B. "beliebteste Fernhochschule" und "Fernkurs des Jahres 2014"... Свиване