Сестринско дело в Avondale ви предлага възможност да бъде студент в курс добре позната със своята силна клинична фокус. Avondale е свързан с адвентистите болница Сидни (предано, известна като сан), който е един от най-големите и най-пълните частни болници в Австралия. Той е разположен на северния бряг на Сидни, която позволява много близо микс от лекции и практически елементи на курса.

Студентите имат възможност да прегърне ангажимент да се грижат за едно лице като цяло интегриран същество, включително и физически, умствени, социални, културни и духовни измерения на личността.

Christian среда Avondale има за цел да подкрепи всеки индивид и да не се развиват само академични постижения, но и високи етични стандарти, широк фокус върху здравето и профилактика на болестите, а хуманитарната загриженост за всички хора, и страст за предоставяне на компетентен и културно чувствителни грижи.

Ние ви предлагаме образователен опит, където трябва:

 • отлично клинично обучение в сътрудничество с адвентистите болница Сидни и голямо разнообразие от други настройки
 • възможност за избор сфери на дейност, където бихте желали да развиват уменията си
 • малки групи и персонализирана подкрепа и насърчение от преподаватели за студенти
 • уникален кампус среда интегриране на жилищни, теоретични и клинични опита с отлични условия за обучение и отдих
 • грижовна християнската среда, в която да се учи.

Факултетът по изкуства, медицински сестри и теология предлага Майстор на Nursing (От курсовата) с допълнителни изходни точки на Graduate Certificate в Nursing и Graduate Diploma в Nursing. Студентите се предоставя възможност да се развиват старчески експертна квалификация в Clinical Nursing, Clinical преподаване или лидерство и мениджмънт. Тези области на изследване са предназначени да разширят и задълбочат знанията, уменията и признателност на съвременни практики чрез по-задълбочено проучване на кърменето изследвания и иновативни, базирани на доказателства перспективи на практика, клинично обучение, лидерски и управленски подходи, промоция на здраве, начин на живот, болест, консултиране , холистична оценка, усъвършенствани терапевтични интервенции и оценка в рамките на сложни среди за здравеопазване. Способността да функционира едновременно самостоятелно и в сътрудничество, като член на мултидисциплинарен екип здравеопазването е съществен елемент в процеса. Освен това, докторанти също ще се очаква да демонстрират отговорност за безопасна практика от юридически, етични и професионални перспективи.

Структура на курса

Майсторът на Nursing възлиза на 72 кредитни точки: 10 (десет) единици на 6 кредитни точки всеки и един (1) единица на 12 кредитни точки. Студентите имат 3 (три) опции за специализация:

 • Майстор на Nursing със специализация в Clinical Nursing
 • Майстор на Nursing със специалност по клинична Технология
 • Майстор на Nursing със специализация в Лидерство и мениджмънт

СРОК

Един-и половина години на пълно работно време или еквивалентен на непълно работно време. В момента този курс се предлага само на непълно работно време.

Кредитните точки

72 кредитни точки: 10 (десет) звена в 6 кредитни точки всеки и един (1) единица на 12 кредитни точки.

Начин на доставка

Единици са предлагани от дистанционно обучение (он-лайн), обаче допълнителни незадължителни сесии по-корпус може да се организира в подкрепа на нуждите от обучение на студенти.

Съкращение на заглавието курс

MNurs

Вложените курсове - по избор на изходните точки във всяка специализация

 • Сертификат Завършил Nursing след завършване на 24 кредитни точки (6 броя)
 • Завършил Diploma в Nursing след завършване на 48 кредитни точки (8 единици)

Student е да се консултира с училище по Convenor за подробности вложени изискванията на курса.

Изисквания

Битови студенти

 • притежават бакалавърска степен Nursing (или еквивалентна квалификация *) или завършването на Graduate Diploma в Nursing или завършване на сертификат Завършил Nursing (AQF Level 8 или еквивалент)
 • текущото разрешение да практикуват като медицинска сестра (с австралийския лекар здраве Регламент Агенция-медицински сестри и акушерки);
 • да има минимум една година опит след регистрация в рамките на последните 5 години
 • да се използва като медицинска сестра в клинични условия за клинична Технология и Клинични специалности Гледане
 • Еквивалент квалификация включва бакалавърска Health Science (в Nursing)

Международни Студенти

 • проведе в чужбина квалификация идентифициран като равностойни на бакалавърска квалификация Nursing (AQF ниво 7 или еквивалент) в Австралия от Australian образование интернационал - Националната служба за отвъдморските умения за разпознаване (AEI-NOOSR) да бъде еквивалентно на австралийските квалификации, за да се счита Avondale колеж за висше образование
 • текущото разрешение да практикуват като регистрирана в собствената си страна и
 • да има минимум една година опит след регистрация в рамките на последните 5 години и
 • да се използва като медицинска сестра в клинични условия за клинична Технология и Клинични специалности Гледане

За кандидатите, чийто първи език не е английски

 • кандидатите, чийто първи език не е английски, трябва да докажат владеене на английски език за удовлетворяване на един от следните два начина: предоставяне на писмени доказателства, че първоначалната сестрински образование се провежда на английски език; успешно завършване на най-малко две години от висшето проучване, проведено на английски език в Австралия, или в друга страна, където английският е официален език, в рамките на последните две години.
 • Международни кандидатите могат също да се изисква да предприеме тест по английски език (Academic IELTS). За следдипломно обучение във Факултета по изкуства, медицински сестри и теология, кандидатите трябва да отбележат общ резултат от 7.0 или повече, с по-малко от 7.0 във всяка отделна група.

Работа като медицинска сестра в NSW

 • Специално приложение за временна регистрация, медицинска сестра може да бъде поискана и от медицински сестри и акушерство съвет на Австралия (NMBA), ако кандидатът желае да предприеме извънщатен сестрински практика в NSW. Допълнителна информация може да бъде намерена на интернет страницата на БМФ http://www.nursingmidwiferyboard.gov.au/
Програма с обучение на:
 • Английски