господар на здравеопазването науката

Общ преглед

Описание на програмата

The Магистър на здравната наука (MHS) в здравеопазването образование Мисията е да подготви съществуващите специалисти в областта на здравеопазването да бъдат ефективни учители и лидери, способни да обслужват различни ученици в рамките на здравни организации и съюзни програми за здравно образование.

Програмата MHS е предназначена да осигури обучение на малки кохорти в 8 седмични класове, по един тематичен курс, което позволява на специалистите по здравни грижи на пълно работно време да завършат магистърска степен по време на работа на пълен работен ден. Кохортите започват всяка есен. Програмата е напълно онлайн и асинхронна.

Критерии за приемане на MHS

За да отговаряте на условията за програмата MHS, трябва да имате: 1. Завършил бакалавърска степен и 2 години професионален трудов стаж в здравна среда. Професионалният опит включва, но не се ограничава до:

  • Администрация на здравеопазването
  • Здравна информационна технология
  • Помощник по трудова терапия
  • Респираторен терапевт
  • Физиотерапевт Assistant
  • Радиолог технолог
  • Зъболекарски хигиенист
  1. Постигната е средна оценка от 2,75 точки или по-висока в мащаб 4,0 за последните 60 часа от регионално акредитирана институция за висше образование. При никакви обстоятелства няма да се присъжда академичен кредит за житейски опит.

  2. Лицензирани / сертифицирани в специалност здравеопазване и предоставяне на документация.


Нашата програма е напълно акредитирана от Комисията за висше образование.
Университетът Уошбърн е в състояние да предлага програми за дистанционно обучение в редица държави чрез членството ни в споразуменията за реципрочност на Националния съвет за държавни разрешения. SARA е доброволно споразумение между държавите-членки и американските територии, което установява съпоставими национални стандарти за междудържавно предлагане на курсове и програми за дистанционно обучение след средно образование. Съгласно настоящото споразумение, Washburn е упълномощено да предлага програми във всички държави, с изключение на Калифорния, Флорида и Масачузетс, които не са членове на SARA.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Washburn University is a public institution with more than 7,500 students and 1,000 faculty and staff involved in more than 200 academic programs. Our programs lead to certification, associate's, bach ... Научете повече

Washburn University is a public institution with more than 7,500 students and 1,000 faculty and staff involved in more than 200 academic programs. Our programs lead to certification, associate's, bachelor's, master's, doctor of nursing practice and juris doctor degrees. Свиване