Защо изучаваме бакалавър по дентална Science (отличие)

Тази програма обучава следващото поколение на дентални специалисти в най-напредналите висше оралното здраве съоръжението в Австралия.

С акцент върху по-малки групи и специални и специализирани учители, ученици не само ще се научат на науката и придобиват техническите умения да се грижат за пациентите и предотвратяване, диагностика, лечение оралните заболявания и аномалии, но също така и да овладеят техническите умения и познания, необходими за осигуряване на качество орален здравеопазването и да направи истинска промяна в живота на другите.

Тази програма осигурява завършилите ще бъдат работна сила готов. Заедно с все по-задълбочени теоретични знания, студентите пълни около 1900 часа на практически стажове в различни клинични условия с възможност за клинична практика в държавното управление и клиники абориген и Торес проток островитянин здраве услуги в цяла Куинсланд или междудържавни.

Изисквания за вход

Входните точки

Всички международни кандидатите трябва да отговарят на минималния бал влизане за приемане в тази програма.

Ако сте в момента учи дванадесетгодина (или еквивалентен) в Австралия или Нова Зеландия, трябва да отговарят на минималния ОП или ранг на полувремето тази програмата.

Ако в момента завършване на висшето образование на друго място, което трябва да се срещне минимум еквивалентни международно влизане на полувремето тази програмата.

Ако не сте настоящ напуска училище, вашата кандидатура ще бъде разгледана на индивидуална основа.

Предпоставки

OP1 или ранг 99, Година 12 или еквивалентен английски и химия (биология също се препоръчва), и UMAT (или Isat за международни кандидати).

English Proficiency

IELTS цялостната 7; четене 7; писането 7; говорене 7; слушане 7. За други владеене на английски език Тестове и резултати, одобрени за UQ, видите владеене политика на английски език по-долу.

За да получат достъп до една академична програма в UQ, ще трябва да докаже, че имате съответното ниво на владеене на английски език.

За да отговори на изискванията на UQ на владеене на английски език, трябва да се докаже едно от следните неща:

  • резултат, еквивалентен на четири семестъра на Sound постижения в Куинсланд изследвания орган английски, английски за ESL Learners или Australian или международен еквивалент. По-малко от четири семестъра могат да се считат за някои програми.
  • най-малко 6,5 цялостното и минимум 6.0 във всеки под-група на Международната система по английски език, извършваща (IELTS) или еквивалентен тест. Някои програми имат по-високи изисквания за владеене на английски език; виж индивидуалните изисквания на програмата.

Други еквивалентни тестове, като теста на английски като чужд език (TOEFL) и Pearson Test на английски (PTE) Академик също се приемат, и могат да бъдат обмислени други квалификации и опит.

Обучение в чужбина и Incoming Exchange учениците се изисква само да се осъществи общата оценка (например 6.5 IELTS или TOEFL 87 или 64 PTE).

Визови изисквания

Международните студенти, които са приети в редовна форма на обучение в бакалавърската на стоматологичната наука (с отличие), имат право да кандидатстват за австралийска студентска виза.

Австралийското правителство опрости процеса на кандидатстване за виза. Сега, всички чуждестранни студенти да кандидатстват за студентска виза (подклас 500).

Структура на програмата

Курсове

Курсовете, предлагани в бакалавърската на стоматологичната наука (с отличие), са посочени в списъка на курс. Всеки курс се разпределят определен брой единици (#). A стандарт редовно обучение натоварване е 8 единици за семестър.

Правила на програмата

Правилата на програмата да обясни какво е необходимо за завършване на бакалавърската на стоматологичната наука (с отличие). Тези изисквания включват общия брой единици, които трябва да изпълните, за да се дипломира.

За да може вашето степен е възложена, вие също трябва да се съобразят с общите правила за възлагане. Общите правила за възлагане, заедно с други политики и разпоредби, могат да бъдат намерени на страницата на университетските правила.

Отличия

Отличия се присъжда на всички възпитаници на тази програма. Отличия се присъжда в следните класове:

  • клас I
  • клас IIA
  • клас IIB
  • клас IIIA
  • клас IIIB

Клас на почести зависи от вашия успех.

Практически упражнения, разположения и стажове

Студентите ще се ангажират около 1900 часа под наблюдение клинична практика в редица клинични условия, включително новата Oral Health Centre (OHC), както и правителството и абориген и Торес проток островитянин Health Service клиники. По време на своите разположения, учениците ще имат възможност да прилагат теоретичните си познания, придобити чрез курсова да практикуват и развиват своите клинични умения в настройката реалния живот.

Студентите ще започнат предклинични (симулирани) разположения от семестър една от програмата и ще се преместят в клиники лекуват пациенти от три години.

Студентите могат да се изисква да се ангажират клинични разположения извън столичния район на Бризбейн и студентите трябва да финансират техните пътни, настаняване и дневни разходи за живот.

Професионални членства

Завършилите могат да бъдат избирани за членове със следните професионални органи: Australian БЗС

орган по акредитация

Бакалавърската на стоматологичната наука (с отличие) е акредитиран от: Australian Dental Съвета Докато тази програма могат да бъдат акредитирани от официален орган индустрия в Австралия, завършването на тази степен не може да доведе до автоматична акредитация за висшисти. Моля свържете съответната асоциация за подробности.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 4 курсове в The University of Queensland »

Този курс е Редовно обучение
Start Date
Ян. 2020
Ян. 2020
Duration
Редовно обучение
Price
63,552 AUD
Индикативна годишна такса 2017.