The кърмене е наука, която е специално в грижата за човешкото същество, личността, семейството и общността в цялостен и комплексен начин, разработване на рекламни дейности, защита, превенция, рехабилитация и възстановяване на здравето. Познаването на Nursing състои от философски подход, за да видите на човешкото същество в своята екзистенциална контекст, технологиите и науката търси формалната логика като отговорни за правилата за корекция и етика като основен принцип, за да ръководят действията си.

болница полюс на град Ресифе е вторият по големина в страната се състои от 417 болници и клиники, и заслужава да се има предвид известност чрез увеличаване на наличността на здравни услуги. С цел да се отговори на търсенето на пазара, е необходимо за обучение на нови медицински сестри.

пазар на труда

Пазарът на труда за медицински сестри е богат и разнообразен. Медицинските сестри са професионалисти повече секунди, изисквани от пазара на труда през последните три години в Бразилия.

Има една много широка площ и места, където може да упражнява професията си, например: • General Nursing • Гериатрична Nursing • Медицинска-Хирургично Nursing • АГ медицински сестри • Pediatric Nursing • психиатрична медицинска сестра • спасяване Nursing • професионално здраве сестрински • Nursing общественото здраве

поле

Сестрата, незаменим професионалист в насърчаването на здравето на индивида, може да работи в болници, във всички сектори, от ICU да психиатрия през медицински прегледи и интервюта и прави сестрински диагноза да се установят процедурите, които да бъдат следвани. Работа в мулти-професионален екип (с лекари, диетолози, психолози и други), които са отговорни, тъй като хигиена и храна за администриране на лекарства и предписващи превръзки.

Кърменето не се ограничава само да работят в болници и клиники. Една важна област е, че на общественото здраве, в които професионалните работи в промоция на здравето и профилактика на заболяванията, които осъществяват възпитателна работа в общността.

В допълнение, работят мощност като предприемач, разработване на дейности по управление и консултации на различни фирми, свързани със здравеопазването, образованието и околната среда, например: Технически ръководител на план за здравни услуги за управление на отпадъците и контрол на инфекциите, както и в създаване Гледане Офиси.

ЦЕЛИ

общ

Тренирайте сестри граждани с техническия и научния опит, политическа, социална, образователна, административна, разследващ и етика за професионална практика на кърменето в контекста на Единната система за здравеопазване, осигуряване на цялостна грижа и качество и хуманизиране на сестрински грижи, предоставени на население.

специфичен

• Осигуряване на основните елементи, съдържащи се в учебната програма чрез теоретични дейности, практики, допълваща, завършване на курсова работа и контролиран стаж, интегрирана и творчески начин, като се има предвид социалните реалности, културни, здравни и национално епидемиологични, държавни и град; • Разработване на общи и специфични компетенции и умения, необходими за професионална практика на медицинските сестри съчленени до социално-политически и културни контексти национално, държавни и общински; • Разработване на учебни занимания в преследване на интердисциплинарност, с база изграждането на желания профил на интеграцията на образованието, научните изследвания и разширение; • Упражняване на систематизирането на сестрински грижи, чрез казуси, включително промоция, профилактика, възстановяване и рехабилитация на клиент, семейството и общността, на базата на референтната точка на този курс; • Упражняване на научни изследвания в старчески и здравно образование като ключови дейности в цяла сестрински грижи; • Насърчаване на интеграцията на учители и ученици в здравни дейности, подкрепяни от системата на здравеопазването в град Ресифе. Тези цели на курса сестрински потвърждават институционалните ангажименти за качеството на преподаване, научни изследвания, разширение и управление, както и с профила на завършил.

Програма с обучение на:
  • Portuguese (Brazil)

Прегледайте още 8 курсове в Grupo Tiradentes »

Този курс е Редовно обучение
Start Date
Март 2020
Duration
10 
Редовно обучение
Price
- R $ 571.35 * * Отстъпката за 35% от вноските на първото полувреме се състои от 20% отстъпка + 15% по-рано, за да извършите плащане на 15-ти месец зрелостта на.
По място
По дата