Филтри

 • Бакалавър
 • Съединени Американски Щати
 • Здравни грижи
 • Спортна медицина
Области на обучение
 • Здравни грижи (0)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Бакалавър Програми в Спортна медицина в Гранд Рапидс, Съединени Американски Щати за 2024

  Няма програми, които отговарят на вашите критерии за търсене. Моля, прецизирайте филтрите си.

  Бакалавър Програми в Спортна медицина

  Начало на 38-ия президент на САЩ Джералд Форд, и 188 000 жители, Grand Rapids е град, разположен на запад Мичиган. Се нареди на второ по големина в страната, градът е домакин на няколко колежи и университетски рамките на своите граници. Различна степен, майстори и докторски програми в областта на технологиите и биология се предлагат тук, между другото.

  Изучаването на медицина за упражнения може да подготви студентите за лечение или предотвратяване на наранявания, свързани със спорта. Програмите в тази област често предоставят информация за най-новите практически и академични разработки в спортната медицина и могат да предоставят знанията, необходими за прилагане на тези теории в реалната практика.

  САЩ остават най-популярната дестинация в света за международни студенти. Университетите в САЩ доминират в световните класации и страната също предлага голямо разнообразие от вълнуващи места за обучение. Системите на държавните университети са частично субсидирани от държавните правителства и може да имат много кампуси, разпръснати из щата, със стотици хиляди студенти.