Keystone logo

3 Бакалавър Програми в Здравни грижи Спешна медицина Спешна медицинска помощ 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Здравни грижи
  • Спешна медицина
  • Спешна медицинска помощ
Области на обучение
  • Здравни грижи (3)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Здравни грижи Спешна медицина Спешна медицинска помощ

Общата намерението на програми бакалавърска степен е да се даде учени елементарен познания за определена област на обучение. Програмите могат да бъдат по-фокусирани върху изкуствата или науките, както и на изискванията за всеки може да варира от училище на училище. Степен студент може да бъде достатъчно за работа входно ниво, и учениците също могат да се движат и да печелят по напреднал степен.

Какво е бакалавър по EMT? Такава програма степен е предназначен за студенти, които се интересуват от Аварийно управление Медицински услуги или доболничната медицина. Инструктори и курсове ръководят учени в бъдещето на спешна медицина и да им помогне да се подготвят за административните и клинични предизвикателствата, пред които са общи за индустрията. Примери за класове включват оценка на пациента, сърдечни / травма извънредни ситуации и използване поле оборудване.

Индивидите често се запишат в специалности EMT бакалавърски да се класира за заетост като основни EMTs, напреднали EMTs и парамедици.Degrees също са изискване за държавна лицензирането и сертифициране от Националния регистър за спешни медицински техници. След като един служител е завършил програма бакалавърска степен, той или тя може да стане право на по-висока заплата.

По отношение на необходимата за получаване на бакалавърска степен разходите, това е препоръчително, че кандидат-студенти достигат до училищата, които ги интересуват присъства. Програми се различават по отношение на обучението, цената на книги, курсови и институция такси и възможности за стипендии.

Общи индустрии, които използват тези с градуса EMT бакалавърски състоят от правителствени агенции, болници и услуги за бърза помощ. Платени EMT позиции са най-често се срещат в големите градове, но също могат да бъдат доброволци позиции в малките градове, градовете и селските общности. Доброволец EMTs и парамедици обикновено работят с службите за пожарна безопасност, болници и доставчици на спешните медицински услуги.

EMT програми са намерени за редовни и задочни студенти, както и тези, които биха искали да научат онлайн. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.