Филтри

  • Бакалавър
  • Испания
  • Здравни грижи
Области на обучение
    Езикознание (0)Изследвания на околната среда (0)Електроенергия (0)Естествени науки (0)Здравни грижи (0)Изкуствознание (0)Науки за живота (0)Педагогика (0)Проучвания за спорт и упражнения (0)Социални науки (0)
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Оптометрия в Луго, Испания за 2024

Няма програми, които отговарят на вашите критерии за търсене. Моля, прецизирайте филтрите си.

Popular education type

Бакалавър Програми в Оптометрия

Оптометрията е специалност в здравната индустрия, занимаваща се със зрителната острота. Студент, който се интересува от тази област, може да очаква както курсовата работа, така и клиничният опит да станат опитни в изследването, диагностицирането и лечението на проблеми със зрението.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.