Keystone logo

6 Бакалавър Програми в Здравни грижи Ветеринарна медицина Ветеринарна медицина 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Здравни грижи
  • Ветеринарна медицина
  • Ветеринарна медицина
Области на обучение
  • Здравни грижи (6)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Здравни грижи Ветеринарна медицина Ветеринарна медицина

A бакалавърска степен осигурява образованието е необходимо да се намери кариера в много различни дисциплини. Повечето програми включват комбинация от общи класове, предмет и специфични курсове, съобразени с област на обучение на студента.

Какво е бакалавър по ветеринарна медицина? Тази степен е предназначена за хора, които искат да помогнат на животните чрез медицински, терапевтични, стоматологични и хирургични методи. Това е първата стъпка по пътя към превръщането на ветеринарен лекар, въпреки че тази програма може също така да подготви учениците за други работни места в областта на ветеринарния лекар, както добре. Всяка програма ще варира, но повечето от тях предлагат курсове по ветеринарни науки, диагностични процедури, неинфекциозен и инфекциозна болест, ветеринарна клиничната медицина, токсикология, храненето, превантивна медицина и професионална етика и стандарти.

Лица, които се радват да работи с животни най-често се възползват от печелите тази степен, тъй като ще ги обучават за различни кариери.Дали намирането на работа веднага след дипломирането си или да продължи, за да печелят докторска степен, студентите могат да се приготвят с правилното възпитание.

Разходите, свързани с медицината степен ветеринарна ще варират от едно училище в друго. Студентите са насърчавани да се обадя на училищата директно да попитам за таксата за обучение и такси изисква.

Има редица възможности за кариера за които се интересуват от работа с животни, както ветеринарната област е широка. Завършилите могат да намерят позиции в производството на животинска продукция, защита на животните, както и домашно лечение на животни. Пътеки за кариерата, които не изискват Завършил степен включват техник животински грижи, ветеринарната фармацевтична промишленост изследовател, ветеринарна клиника за управление, и домашни птици или инспектор месо. Студентите, които са получили своята докторска степен може да се превърне ветеринарни специалисти и работят директно с животни да диагностицират и лекуват ранените и болни животни.

Започнете да търсите ветеринарните училища точно сега, като използвате нашия онлайн база данни.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.