1 Асоциирана степен Програми в Спешна медицинска помощ 2024

Филтри

Филтри

  • Асоциирана степен
  • Здравни грижи
  • Спешна медицина
  • Спешна медицинска помощ
Области на обучение
  • Здравни грижи (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Асоциирана степен Програми в Спешна медицинска помощ

    Асоциирано степен е придобита квалификация от университет за завършване на програма за проучване, обикновено в продължение на две години. Тази степен е по-ниска степен на образование от бакалавърска степен, а много завършване на програма за търсене на нови кариери.

    Какво е асоцииран степен в EMT? Спешни медицински техници, понякога наричани линейки техници, са професионалисти, които администрират спешни медицински услуги. EMTs реагират възможно най-бързо, когато се нарича на сцената на спешна медицинска помощ, включително медицински усложнения, аварии и други случаи на травматично увреждане. В повечето случаи, амбициозен EMT ще трябва около 120 до 180 часа в режим на обучение в класна стая. Като цяло, обучение може да отнеме от няколко месеца до толкова дълго, като две години в зависимост от местните регулаторни изисквания и изпълнението на студента. В допълнение към изискванията за медицинско образование, учебните програми за обучение EMT често включва клиничен въртене, както добре.След завършване на образованието, учениците ще трябва да премине окончателно държавен изпит, за да получи правна сертифициране.

    Службите за спешна помощ са, за съжаление, нещо, което винаги ще бъде необходимо в съвременния свят. Обучение в тази област обикновено ще позволят възпитаник много възможности за заетост с различни институции.

    Тъй като разходите за придобиване на курсове за първа помощ може да варира за редица различни причини, това е добра идея да изследвания и да се свържат директно нечии училище избор преди да се приложи.

    Един EMT може намерят работа в няколко различни среди. Най-често, EMTs са намерени работи в рамките на организации, които предоставят услуги за спешна помощ, като полиция, пожарна безопасност и болници, но също така са необходими тези специалисти в други области, включително фабрики и други строителни обекти, както и различни раздели на развлекателната индустрия.На някои места, те могат да бъдат използвани като част от самостоятелен общински правителствена агенция.

    Ако се интересувате от придобиване на квалификация, EMT, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.