Keystone logo
Свържете се директно с училищата - Сравнете 5 Асоциирана степен Програми в Здравни грижи 2023

5 Асоциирана степен Програми в Здравни грижи 2023

overview

Асоциирано степен изисква по-малко, отколкото образование бакалавърска степен, обикновено две години или по-малко, но често се изисква от работодателите в продължение на много работни места. Също така е чудесна отправна точка за студенти, които могат да печелят бакалавърска или по-висока степен в бъдеще.

Какво е асоцииран степен по здравни науки? Здравни науките обхващат приложните науки, науката, технологиите, инженерството и математиката, за целите на управлението на здравеопазването. Програма за здравна наука може да се фокусира върху определена специализация, като например специфични части от човешката анатомия и физиология, пациенти на различна възраст, специфични форми на заболяване или нараняване и различни подходи за лечение на заболяване. Програмите за здравни науки могат да включват курсове, като биология, химия и математика, както и курсове по медицинска терминология, фармакология и практики на професията на здравеопазването.

Асоциирано степен по здравни науки отваря завършилите до разнообразни възможности за работа в почти всички области на медицинската индустрия. Тъй като медицински грижи винаги да е необходимо, винаги ще има области на публични и частни медицински заведения, където може да се търсят потенциал за заетост.

Цената на придобиване на асоциираното степен по здравни науки могат да варират в зависимост от фактори като страната на училището се намира в, как престижната програмата е и колко време може да отнеме. Това е мъдро да се свържете с училището избор директно за конкретна цена и информация такса.

От една степен по здравен наука е относително широк сертифициране, кариери възможни чрез получаване тя също да има много форми. Човек с тази степен може да си намери работа като медицинска сестра, EMT (спешна медицинска Technician) или програмист. Завършилите могат да намерят работа в повече чиновнически медицински капацитети, като медицински административен сътрудник или техник за управление на информацията за здравето.

Ако имате интерес към изучаване на здравните науки, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.

read_more

filters

 • Асоциирана степен
 • Здравни грижи
 • Здравни грижи
fields_of_study
 • Здравни грижи (5)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format