Травма

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Описание на програмата

Тази двугодишна магистърска програма, която се преподава изцяло онлайн, се предлага от Кралския колеж по хирурзи в Единбург и Университета в Единбург и води до степен магистър по хирургия (ChM).

Въз основа на междукултурната хирургическа учебна програма в Обединеното кралство, ЧМ в травмата и ортопедията предоставя възможност на обучаемите да избират тези напреднали модули, съответстващи на обявената им специалност, и да подкрепят обучението за изпитите на Fellowship of the Royal College of Surgeons (FRCS).

Програмата е проектирана да протича заедно с клиничното обучение и да допълва оценката на работното място.

Онлайн обучение

Нашата онлайн технология за обучение е напълно интерактивна, отличена с награди и ви дава възможност да общувате с нашите високо квалифицирани преподаватели от комфорта на собствения си дом или работно място.

Нашите онлайн студенти не само имат достъп до отличните ресурси на Единбург, но и стават част от подкрепяща онлайн общност, обединяваща студенти и преподаватели от цял ​​свят.

Структура на програмата

Програмата работи на семестър, в продължение на две години и включва около 10 часа седмично обучение по гъвкав модулен начин. Предполага се, че част от това проучване ще получи кредитни или огледални дейности "на работното място".

Онлайн дистанционното обучение на тази програма е идеално за лекари, работещи с несъвместими модели на смяна.

Ще имате достъп до висококачествени интерактивни онлайн ресурси, електронни списания и онлайн учебници, както и специална технологична подкрепа.

Година 1

Академичните модули ще изследват методиката за изследване и преподаване, като същевременно позволяват на учениците да развият способността си да анализират публикуваните доказателства и да подобрят своите интерактивни и писмени клинични комуникационни умения. Студентите ще имат също така възможност да завършат академичен изследователски проект през 2-ра година, напр. Оригинални изследвания или систематичен преглед в съответната област на работа. След завършване на програмата, студентите се насърчават да търсят публикация на своето изследване в списанието, прегледано от връстници.

Студентите се подкрепят в цялата програма чрез асинхронни дискусии с е-учители, които са всички водещи клиницисти в своята област. Студентите също имат достъп до голям ресурс за учене, включително абонаменти за ключови онлайн книги и списания. През втората година се провежда писмен изпит (MCQ), след завършването на основните модули.

Година 2

Задължителните модули покриват основните елементи на подсекциите на ортопедната учебна програма. Те се преподават и оценяват, като се използва клиничен подход, основан на проблеми, подкрепен от системен преглед на материалите на курса.

След като са придобили опит от академичните модули през предходната година, от студентите се очаква да анализират критично референтния материал и, където е подходящо, да се отнасят до собствената си работа.

Кариерни възможности

Завършилите ще могат да демонстрират задълбочени познания по избраната хирургическа субспектива и да могат да прилагат това знание при систематичната оценка и управление на хирургичните пациенти в избирателната, спешната и спешната клинична обстановка.

Изисквания на английски език

Всички кандидати трябва да притежават една от следните квалификации като доказателство за тяхната способност за английски език:

  • бакалавърска или магистърска степен, преподавана и оценена на английски език в мнозинство от англоезичната страна, както е определено от британските визи и имиграцията
  • IELTS Academic: общо 6.5 (най-малко 6.0 във всеки модул)
  • TOEFL-iBT: общо 92 (най-малко 20 във всеки модул)
  • PTE (A): общо 61 (най-малко 56 във всяка от разделите "Комуникативни умения", разделите "Разрешаване на умения" не се разглеждат)
  • CAE и CPE: общо 176 (най-малко 169 във всеки модул)
  • Trinity ISE: ISE II с отличия във всичките четири компонента

Преподаваните и оценяваните на английски език степени не трябва да са повече от три години в началото на вашата дипломна програма. Езиковите тестове трябва да са не повече от две години в началото на вашата дипломна програма.

Стипендии и финансиране

Университетът в Единбург предлага малък брой стипендии на изключителни кандидати. Те са много конкурентни.

Правителствени заеми на правителството на Обединеното кралство

Гражданите на Обединеното кралство, тези с установен статут и някои граждани на ЕС, които не пребивават в Обединеното кралство, биха могли да получат следдипломен заем за такси - а в някои случаи и за разходи за живот.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations.

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations. Свиване