65431_65137_imgpsh_fullsize7.jpg

Лиценз в редовна физическа терапия, издаден от Земелвайс университет (State University), предложен от LUde.S. Campus Лугано (Швейцария), се провежда в продължение на четири години (240 créditsECTS), на пълен работен ден и включва 1500 часа от клиничната практика в болници, клиники и центрове за рехабилитация в чужбина, включително и Франция. Студентът може да предложи място за клинична поставяне; потвърждение на тази структура ще бъде оставен на преценката на Земелвайс университет. Присъствието е задължително, на пълен работен ден, от понеделник до петък в Лугано (Швейцария).

Това обучение ще започне понеделник, 24 Сеп 2018.

Откриване на фестивала ще се проведе понеделник, 1 октомври, 2018 г..

Студентите следват Курсът на обучение в Физиотерапия програма напълно в Лугано, включително държавен изпит. Езикът на курсовете за първите три семестъра, е френски; след студенти посещават уроци по италиански език.

Максималният брой ученици за тази диплома е ограничена до 80 теста за допускане ще се основава на реда на регистрация. Кандидатурите ще бъдат класирани по реда на получаване, при условие че са изпълнени определени изисквания за регистрация (включително плащането на регистрация административна такса от CHF 1400). За достъп до обучение, кандидатите трябва да преминат изпит за правоспособност (неселективен).

Следващият тест за прием ще се проведе 02 Март 2018.

Тя е много проста, за да се регистрирате: само да попълните формуляра на тази страница https://www.uniludes.ch/test-cursus-en-physiotherapie-semmelweis/et за формализиране на регистрацията, като плащат таксите регистрация тест в размер на 750 франка. (Ще получите банковите данни на имейл адреса, вписан под формата след това валидиране).

Курсът започва при достигане на минималния брой на.

www.physiotherapie-ludes.ch

Програма с обучение на:
  • Италиански
  • Френски
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Отворено кандидатстване
Duration
Редовно обучение
По място
По дата
Start Date
Отворено кандидатстване
Крайна дата за записване

Отворено кандидатстване