Healthcare управленските си най-доброто

степен програмата Здравен мениджмънт The подготвя студентите за кариера в рамките на бързо разширяване на здравната индустрия.

Бакалавър по търговия на Humber - Здравен мениджмънт степен програма дава цялостна заземяване както в общото бизнес познания и специализирани умения в управлението на здравеопазването.

Първите две години на програмата ще се развиват фундаментални знания в такива области като организационно поведение, право, икономика, финанси и счетоводство, маркетинг, и операции. През последните две години на програмата ще се фокусират върху канадската система на здравеопазване и специализираната знания, необходими, за да се отговори ефективно на днешната сложна здравеопазването среда.

Програмата ще бъде от интерес за студенти, които желаят да се преместят в влизането на ниво административни или управленски позиции в сектора на здравеопазването, или които се интересуват от аналитичните работни места в здравната политика. Нашата програма се отличава работата по проекта, който е свързан с индустрията, професионален опит, и работата по проекта, който свързва прилагат и академични области.

Какво ще научите

Първите две години от тази програма ще се развият бизнес фундаментални знания, докато последните две години на програмата ще се фокусират върху канадската система на здравеопазване и специализираната знания, необходими, за да се отговори ефективно на днешната сложна здравеопазването среда.

Програмата ще бъде от интерес за студенти, които желаят да се преместят в влизането на ниво административни или управленски позиции в сектора на здравеопазването, или които се интересуват от аналитичните работни места в здравната политика.

Обща платформа години 1 и 2

Тази програма е една от единадесетте бакалавър търговски градуса, изградени върху обща две години платформа на бизнес проучвания, които дава на студентите време да реши тяхната специалност. В години с една и две, учениците научават основите на бизнеса, включително счетоводство, бизнес право, информационни системи, електронна търговия, финансово управление, управление на човешките ресурси и маркетинг. В края на втората година студентите правят своето решение и прекарват последните две години, специализирана в избраната от тях сфера на дейност. Виж всички степени на обща платформа>

Учебната програма Акценти (Специализация Years 3 и 4)

 • Здравен мениджмънт: Data & Анализ
 • Здравен мениджмънт: Население Здраве
 • Здраве икономика
 • Healthcare Финансов мениджмънт
 • Здравна стратегия: Организации
 • Здравен мениджмънт: политика за формулиране, изпълнение и оценка

Работно място

Това четиригодишен зрелостен изпит степен се състои от осем академични семестъра и една 14-седмично / 490 часа стаж.

Изисквания за прием

За да бъдат приети за търговия, трябва да притежават следното:

 • Диплома Ontario СОУ (OSSD) или еквивалент, включително тези, изисквани курсове:
  • Grade 12 English (ENG4U или еквивалентен) минимално 65 на сто
  • Grade 12 математика (MDM4U, MCB4U, MGA4U, MCV4U или MHF4U или еквивалентен) минимум 60 на сто (Студенти, които не притежават степен 12U математика или които са постигнали степен под 60 на сто може да се счита за допускане. Студентите ще бъдат необходими за завършване на курс по математика еквивалентност през първата семестър в Humber. ще се прилагат допълнителни такси за курсове.)
  • Четири Grade 12 U или M курсове в допълнение към изброените по-горе
  • Като цяло минимална степен точка средна (GPA) 65 на сто

или

 • Статус Mature студент

или

 • Статус колеж или университет трансфер
 • Всички кандидати, чийто първи език не е английски, трябва да отговарят English Language Proficiency политика на Humber.

Избор: подбор Приемът се основава на академичните критерии, посочени. Среща с минималните изисквания за допустимост, не гарантира прием.

Програма с обучение на:
 • Английски

Прегледайте още 2 курсове в Humber College Institute of Technology & Advanced Learning »

Този курс е Редовно обучение
Duration
Редовно обучение
Price
7,446 CAD
вътрешен $ 7,446.54 / международна $ 14.800