metropolia_nursing

заинтересувани да станете медицинска сестра и изучаване на английски ли?

Ще се кандидатства за ценена професия, в която ще се работи с клиенти от различни възрасти, насърчаване на тяхното здраве и благополучие и лечение на заболяванията си. Медицински сестри рядко работят сами или в пределите на собствената си професия, което означава, че ще получите възможност да работят в мултидисциплинарен, крос-професионално, национални и международни среди.

В програмата квалификация на медицинска сестра, ще учат английски език в мултикултурна група студенти. Митрополия Университет за приложни науки има повече от 20 години опит в обучението на медицинските сестри с помощта на английски език.

мултикултурна и международно изследване група ще осигури обогатяващо "културно потапяне", която ще допринесе за вашия живот. Нашите преподаватели са опитни, притежаващи гъвкав международна и мултикултурна експертиза.

Обучението ще се отворят отлични възможности за работа както във Финландия, така и в чужбина. Вие ще завърши Университета за приложни науки степен, сравнима с подобни международни и европейски квалификации. След завършване на степента, ще притежават квалификация медицинска сестра в съответствие с директивите на ЕС.

работа Nurse е ориентиран към хората, разнообразни и награждаване

  • Вие ще ръководи, подкрепа, лечение и рехабилитация на хора с различни заболявания, в сътрудничество с техните близки и други специалисти. Като се грижи за и направляване на клиентите на близките е важна част от работата си.
  • Вашето описание на работата ще включва и различни преподаване, планиране, развитие, проекти, управление и експертни задачи.
  • Може да работи в болнично отделение, в клиника или в операционната зала. Вие също може да се намери работа в дома кърменето, различни рехабилитационни и старчески домове или медицински център. В допълнение към тези, на сестрата степен ще ви даде възможност да работи като експерт или консултант, с нестопански организации или на международни задължения.
  • Вие ще имате един добър процент на заетост и допълнителни възможности за обучение.

проучвания за хранене

Проучванията се състоят от основни проучвания, професионални изследвания, избираеми проучвания, окончателен проект и контролирани практическо обучение. Нашият фокус е върху клиничната медицинска сестра, с която ще се засили клиничните умения, необходими в бъдещата си професия. Това ще покаже в обучението си във формата на разнообразие и възможност да практикуват своите ръчно умения в клинични лаборатории и симулирани учебна среда.

Учебната програма включва проучвания финландски език за чуждестранни студенти, като владеене на фински е основно изискване в практическото обучение, което е част от изследванията и в професионалния живот. Вие трябва да притежава най-малко ниво на умение B1 във финландския език, за да може да кандидатства. Отлично владеене на финландски също го прави по-лесно за завършилите да си намерят работа.

Когато започнете обучението си, ще се подготвят на индивидуален план проучване (ISP), базирани на вашата учебна програма, признаване на предходно си живот (RPL) и личните ви нужди за развитие, които могат да съкратят продължителността на обучението си.

Вашите изследвания ще бъдат на пълен работен ден и обикновено в делнични дни. Те ще включва теоретично обучение, различни практически задачи, уеб-базирани проучвания, независими и групови проучвания и различни семинари. Вие също така ще извършва писмени задачи във всеки курс. В допълнение, всяка митрополия студент ще завърши следването мултидисциплинарен иновационни проекта (10 кредита) с други участници от различни специалности.

Практическото обучение и теза

Около една трета от проучвания на сестрата се състои от практическо обучение, което най-вече се осъществява в различни лечебни и операционни среди в сектора на здравеопазването и социалните услуги. Има практически периоди на обучение във всеки термин. Вземи под внимание, че може да се наложи да работят на три смени на много места, където ще бъде провеждането на вашето практическо обучение.

Вашият степен ще включва крайния проект (15 кредита), което обикновено се провежда по двойки в един от работното място, ориентирани проекти митрополия е.

Международни аспекти в проучванията

В тази степен програма, международен съдържание ще присъства ежедневно в класната стая, но митрополия предлага широки възможности за международен обмен на студенти. Можете да попълните част от практическото обучение и теоретични изследвания в чужбина. Нашите ученици са намерили стажове за обучение в Европа, Африка и Азия, а също и в Канада. Можете също да вземе участие в международни дейности митрополия по различни начини, например чрез присъствие интензивни курсове или участие в проекти.

Стипендии

Per всяка степен програма е договорено, че 50% от кандидатите, идващи извън страните от ЕС / ЕИП, като най-успешните резултати в приемния изпит, ще получите пълно освобождаване от таксата за обучение през първата учебна година.

По време на 2.-4. академични години, стипендия, покриваща 75% от годишната такса за обучение ще бъдат предоставени при условие, че студентът се е натрупала:

  • минимум 55 кредити (ECTS) през предходната учебна година (която приключва на 31 юли) в програма Бакалавър
  • минимум 20 кредити (ECTS) през предходния семестър (есента семестър приключва 31.12. и пролетта семестър приключва 31.7.) в магистърска степен

В години 2-4, останалите 25% от такса за обучение на ученика може да бъде отменено, ако училището определи, че не е оправдано въз основа на социални, здравни, или други причини.

Програма с обучение на:
Английски

Прегледайте още 1 курсове в Metropolia University of Applied Sciences »

Този курс е Редовно обучение
Start Date
Авг. 2019
Duration
42 
Редовно обучение
Price
- 0 € или 11000 € / година за студенти извън ЕС / ЕИП
По място
По дата
Start Date
Авг. 2019
Крайна дата за записване
Start Date
Авг. 2019
Крайна дата за записване

Авг. 2019