Защо изучаваме бакалавър по фармация (с отличие)

Тази програма подготвя студентите за забележителна кариера в индустрията, общност, болнична аптека или правителство. Студентите ще се запознаят в аптеката Австралия център състоянието на най-съвременните върхови постижения (ПАСЕ) - световна класа, 100 $ милиона преподаване и изследователско съоръжение, разположено в биомедицинските науки район UQ е най Woolloongabba.

Изисквания за вход

Входните точки

Всички международни кандидатите трябва да отговарят на минималния бал влизане за приемане в тази програма.

Ако сте в момента учи дванадесетгодина (или еквивалентен) в Австралия или Нова Зеландия, трябва да отговарят на минималния ОП или ранг на полувремето тази програмата.

Ако в момента завършване на висшето образование на друго място, което трябва да се срещне минимум еквивалентни международно влизане на полувремето тази програмата.

Ако не сте настоящ напуска училище, вашата кандидатура ще бъде разгледана на индивидуална основа.

Предпоставки

Година 12 или еквивалентен английски, математика B и химия.

English Proficiency

IELTS цялостната 7; четене 6; писането 6; казано 6; слушане 6. За други владеене на английски език Тестове и резултати, одобрени за UQ, видите владеене политика на английски език по-долу.

За да получат достъп до една академична програма в UQ, ще трябва да докаже, че имате съответното ниво на владеене на английски език.

За да отговори на изискванията на UQ на владеене на английски език, трябва да се докаже едно от следните неща:

  • резултат, еквивалентен на четири семестъра на Sound постижения в Куинсланд изследвания орган английски, английски за ESL Learners или Australian или международен еквивалент. По-малко от четири семестъра могат да се считат за някои програми.
  • най-малко 6,5 цялостното и минимум 6.0 във всеки под-група на Международната система по английски език, извършваща (IELTS) или еквивалентен тест. Някои програми имат по-високи изисквания за владеене на английски език; виж индивидуалните изисквания на програмата.

Други еквивалентни тестове, като теста на английски като чужд език (TOEFL) и Pearson Test на английски (PTE) Академик също се приемат, и могат да бъдат обмислени други квалификации и опит.

Обучение в чужбина и Incoming Exchange учениците се изисква само да се осъществи общата оценка (например 6.5 IELTS или TOEFL 87 или 64 PTE).

Визови изисквания

Международните студенти, които са приети в редовна форма на обучение в бакалавърската по фармация (с отличие), имат право да кандидатстват за австралийска студентска виза.

Австралийското правителство опрости процеса на кандидатстване за виза. Сега, всички чуждестранни студенти да кандидатстват за студентска виза (подклас 500).

Структура на програмата

Курсове

Предлаганите курсове в бакалавърската по фармация (с отличие) са посочени в списъка на курс. Всеки курс се разпределят определен брой единици (#). A стандарт редовно обучение натоварване е 8 единици за семестър.

Правила на програмата

Правилата на програмата да обясни какво е необходимо за завършване на бакалавърската по фармация (с отличие). Тези изисквания включват общия брой единици, които трябва да изпълните, за да се дипломира.

Отличия

Отличия се присъжда на всички възпитаници на тази програма. Отличия се присъжда в следните класове:

  • клас I
  • клас IIA
  • клас IIB
  • клас IIIA
  • клас IIIB

Клас на почести зависи от вашия успех.

Практически упражнения, разположения и стажове

Студентите се ангажират над 350 часа в режим на контролиран клинична практика в редица клинични условия, което включва болнични и обществени аптеки. Училището има партньорства с над 500 аптеки в цялата селски и столичния Австралия и в чужбина. По време на своите разположения, учениците ще имат възможност да прилагат теоретичните си познания, придобити чрез курсова и изследвания, за да практикуват и развиват своите клинични умения в реални условия на живот.

Студентите ще се ангажират различни заседателен практически опит от една година преди започване на две 4-седмично разположения блок в четири години.

Студентите могат да се изисква да се ангажират клинични разположения извън столичния район на Бризбейн и студентите трябва да финансират техните пътни, настаняване и дневни разходи за живот.

Професионални членства

Завършилите могат да бъдат избирани за членове със следните професионални органи: фармацевтично дружество на Австралия

орган по акредитация

Бакалавърската по фармация (с отличие) е акредитиран от: Australian Pharmacy Съвета Докато тази програма могат да бъдат акредитирани от официален орган индустрия в Австралия, завършването на тази степен не може да доведе до автоматична акредитация за висшисти. Моля свържете съответната асоциация за подробности.

Допълнителни възможности за обучение

Завършилите бакалавърска по фармация (с отличие) имат възможност да прогресира в следните програми:

  • Сертификат Завършил Clinical Pharmacy
  • Сертификат Завършил Фармация Практика

Специалности

По-долу е даден списък на специалности предлагат в бакалавърската по фармация (с отличие).

Когато преминете всякакви специалности, двойни специалности и разширени специалности сте завършили, ще бъдат описани на сертификата си степен.

Клинични и експериментални Therapeutics

Клинична и експериментална Therapeutics интегрира знания и умения от различни курсове в програмата, за да даде на студентите възможност да се оцени и синтезира литературата за придобиване на нови знания за: решаване на проблеми и оптимизиране на лекарства използват и; разработва и провежда независим изследователски проект.

Клинична и експериментална Therapeutics майорът ще даде на студентите обмислят изследвания насочени кариера, с възможност да се почувства работи като част от изследователски екип с по-интензивни изследвания фокусирани последната година, за да им бакалавър по фармация програма (с отличие).

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 4 курсове в The University of Queensland »

Този курс е Редовно обучение
Start Date
Ян. 2020
Ян. 2020
Duration
Редовно обучение
Price
39,376 AUD
Индикативна годишна такса 2017.