Защо изучават бакалавърската на ветеринарната наука (с отличие)

Ветеринарна наука е прилагането на медицински, диагностични и терапевтични принципи към спътник, битови, екзотични, диви животни, и продуктивни животни. Ветеринарна наука е от жизненоважно значение за проучването и опазването на животинската продукция практики, здраве стадо и мониторинг на разпространението на широко разпространено заболяване. Тя изисква придобиването и прилагането на научни знания в различни дисциплини и използва технически умения в посока превенция на заболяванията в двете домашни и диви животни.

Здравето на човека е защитена от ветеринарната наука работи в тясно сътрудничество с много медицински специалисти чрез внимателно наблюдение на здравето на добитъка, както и уникалната си обучение в епидемиологията и появата на болести, причиняващи зоонози, по целия свят.

Ветеринарите съдейства за осигуряване на качеството, количеството и сигурността на доставките на храни с работа, за да се запази здравето на добитъка. Ветеринарни учени са много важни в химични, биологични и фармакологични изследвания.

Изисквания за вход

Входните точки

Всички международни кандидатите трябва да отговарят на минималния бал влизане за приемане в тази програма.

Ако сте в момента учи дванадесетгодина (или еквивалентен) в Австралия или Нова Зеландия, трябва да отговарят на минималния ОП или ранг на полувремето тази програмата.

Ако в момента завършване на висшето образование на друго място, което трябва да се срещне минимум еквивалентни международно влизане на полувремето тази програмата.

Ако не сте настоящ напуска училище, вашата кандидатура ще бъде разгледана на индивидуална основа.

Предпоставки

Куинсланд Година 12 (или еквивалентен) английски, химия, математика B PLUS или физика или биология.

English Proficiency

IELTS цялостната 7; говорене 7; четене 6; писането 6; слушане 6. За други владеене на английски език Тестове и резултати, одобрени за UQ, видите владеене политика на английски език по-долу.

За да получат достъп до една академична програма в UQ, ще трябва да докаже, че имате съответното ниво на владеене на английски език.

За да отговори на изискванията на UQ на владеене на английски език, трябва да се докаже едно от следните неща:

 • резултат, еквивалентен на четири семестъра на Sound постижения в Куинсланд изследвания орган английски, английски за ESL Learners или Australian или международен еквивалент. По-малко от четири семестъра могат да се считат за някои програми.
 • най-малко 6,5 цялостното и минимум 6.0 във всеки под-група на Международната система по английски език, извършваща (IELTS) или еквивалентен тест. Някои програми имат по-високи изисквания за владеене на английски език; виж индивидуалните изисквания на програмата.

Други еквивалентни тестове, като теста на английски като чужд език (TOEFL) и Pearson Test на английски (PTE) Академик също се приемат, и могат да бъдат обмислени други квалификации и опит.

Обучение в чужбина и Incoming Exchange учениците се изисква само да се осъществи общата оценка (например 6.5 IELTS или TOEFL 87 или 64 PTE).

Визови изисквания

Международните студенти, които са приети в редовна форма на обучение в бакалавърската на ветеринарната наука (с отличие), имат право да кандидатстват за австралийска студентска виза.

Австралийското правителство опрости процеса на кандидатстване за виза. Сега, всички чуждестранни студенти да кандидатстват за студентска виза (подклас 500).

Структура на програмата

Курсове

Курсовете, предлагани в бакалавърската на ветеринарната наука (с отличие), са посочени в списъка на курс. Всеки курс се разпределят определен брой единици (#). A стандарт редовно обучение натоварване е 8 единици за семестър.

Правила на програмата

Правилата на програмата да обясни какво е необходимо за завършване на бакалавърската на ветеринарната наука (с отличие). Тези изисквания включват общия брой единици, които трябва да изпълните, за да се дипломира.

Отличия

Отличия се присъжда на всички възпитаници на тази програма. Отличия се присъжда в следните класове:

 • клас I
 • клас IIA
 • клас IIB
 • клас IIIA
 • клас IIIB

Клас на почести зависи от вашия успех.

Практически упражнения, разположения и стажове

Студентите са длъжни да предприемат осем (8) седмици на почивка работа (в свободното си време) до края на третата година от тяхното проучване Професионални членства Завършилите могат да бъдат избирани за членове със следните професионални организации:

 • Australasian Ветеринарни съвети Съвета Inc
 • Американската ветеринарна медицинска асоциация
 • Royal College на ветеринарните хирурзи
Програма с обучение на:
 • Английски

Прегледайте още 4 курсове в The University of Queensland »

Този курс е Редовно обучение
Start Date
Ян. 2020
Ян. 2020
Duration
Редовно обучение
Price
57,248 AUD
Индикативна годишна такса 2017.