Средно за предотвратяване и управление на здравето (ба)

Общ преглед

Описание на програмата

Превенцията не е нова тенденция, но това е все по-ясно да се социални и корпоративни нива, ползите, които те могат да донесат. Така превантивни мерки са наистина стойностни инвестиции, тя се нуждае от професионални концепции.

предотвратяване бакалавърската програма и управление на здравето (B. A.) ви предоставя всички умения и способности за успешно се утвърди като специалист за профилактика и промоция на здравето. В допълнение към своите професионални знания ви осигури с дистанционно обучение, ориентирани към бъдещето компетенции за ефективно планиране и ефективно прилагане на концепции за превенция в полза на общото здраве на: Вие ще придобият знания за управление на превенцията, както и целенасочени и риск-група-конкретни мерки, здраве психологическа експертиза и здраве маркетинг знания. умения придобити по този начин на управление, съчетани с подходящ експертен кара да търсените работници в индустрията.

Ключови квалификации

Нашето общество се сблъсква с все по-високите разходи за лечение. Това се дължи на демографските промени, от друга страна така наречената начин на живот рискува тютюнопушене, алкохол, липса на физически упражнения и нездравословен начин на хранене. Правилното боравене с тези предизвикателства има огромен потенциал за мениджъри за превенция и за здравето, които трябва да бъдат добре обучени за тези сложни задачи. Разстояние превенция обучение и управление на здравето (B. A.) дава в допълнение към познанието на стратегии за превенция и области на действие и специфични икономически и управление на ноу-хау. Вашата квалификация Plus:

  • изискан разбиране на значението на превенцията на различни нива
  • Преглед на изисквания за предотвратяване, целеви групи и потребности
  • основана прозрения, използвани в управлението на превенцията възможности за дизайн и промоция на здравето
  • цялостна здравна икономически знания за оценка на дейностите,
  • Умения за управление на проекта и контрол на проекти, свързани със здравето

Съдържание Учебници

За използване на икономически и социален потенциал на превенция, специално обучени мениджъри са търсени, че може да се определи какво е необходимо да се отговори на потребностите на отделните целеви групи са обещаващи. Учебният план на програмата за предотвратяване на бакалавърска и управление на здравето (B. А.) са систематично насочена към изискванията на пазара на здравната индустрия.

С ръце на учебна програма ще спечелите в Университета APOLLON способността да се формулират, прилагат, осигуряване на качество и контрол на мерките за превенция. Така, че вие ​​сте в състояние, ефективността и ефикасността на мерките за предотвратяване на систематично да се увеличи и по този начин идеално оборудвана за отговорни позиции. На преден план е уникална комбинация на специфично съдържание, разбира се, че имате право на академични пътища за опитни мениджъри за превенция и за здравето:

  • Психология и здраве
  • Здраве на работното място
  • Основни знания за хронични заболявания
  • Здравни съвети - също в онлайн медиите

изисквания за прием

Изискванията за прием в бакалавърски проучвания са регламентирани от Закона за висшето образование Bremische на (BremHG). След това можете да учат при определени условия, без квалификации гимназията.

изходно ниво

всяко време

Абитуриентски

Те придобиват международно признатата бакалавър на изкуствата (B. А.) в Министерството на промоция профилактика и здраве. Тази степен те прави професионални здравни промотори с индустриално-специфични познания.

Продължителност Study

Контрол учат 36 месеца или 48 месеца (180 кредита).

тест проучване

С регистрирането на APOLLON Hochschule Можете да тествате в продължение на 4 седмици, изучаващи безплатно. В рамките на този период, можете да влезете по всяко време да отнеме. след това няма разходи възникват за вас.

акредитация

степен програма бакалавърската Prävention- и здравен мениджмънт (B. А.) е сертифицирана от Международната агенция за осигуряване на качеството и акредитацията на учебните програми и институции (FIBAA).

Безплатна удължаване

До 50% от избрания вариант проучване (18 или 24 месеца). http://www.apollon-hochschule.de/redirect.php?id=1242

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Seit ihrer Gründung im Herbst 2005 hat sich die staatlich anerkannte APOLLON Hochschule der Gesundheitswirtschaft auf Fernstudiengänge (Bachelor, Master und Zertifikatskurse) für das Gesundheitswesen ... Научете повече

Seit ihrer Gründung im Herbst 2005 hat sich die staatlich anerkannte APOLLON Hochschule der Gesundheitswirtschaft auf Fernstudiengänge (Bachelor, Master und Zertifikatskurse) für das Gesundheitswesen spezialisiert. Die mehrfach ausgezeichnete Hochschule mit Sitz in Bremen gehört zur leistungsstarken Klett Gruppe, zu der auch die Euro-FH gehört. Die junge Hochschule freut sich über zahlreiche Auszeichnungen wie z.B. "beliebteste Fernhochschule" und "Fernkurs des Jahres 2014"... Свиване