Сертификат по химия

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Придобийте умения за оказване на влияние в областта на здравеопазването чрез онлайн сертификат след бакалавърска степен по клинична химия за медицински лабораторни науки от Университета Джордж Вашингтон (GW). Този химически сертификат ви подготвя за експертиза за изследване на ДНК и тъкани, оценка на здравето на пациентите и разработване на лабораторни процедури за улесняване на по-точни диагнози и подобряване на резултатите от пациентите. Този сертификат е идеален за тези, които вече са завършили бакалавърската си степен и желаят да влязат в областта на лабораторните науки, без да завършат втора бакалавърска степен.

В GW, ние сме проектирали нашата програма за клинични сертификати за химикали, за да ви подготвим с увереност и компетентност за разработване на нови методи за тестване, които пряко влияят върху диагнозата, лечението и резултатите на пациента. След завършване, Вие ще бъдете квалифицирани да се явите на Съвета за сертифициране на ASCP.

Учебен план за сертификат за клинична химия

Сертификатът по клинична химия се състои от 19 кредитни часа и може да бъде завършен за една година.

Примерната курсова работа включва: прилагане на принципите на лабораторната наука за диагностициране на заболявания при хора, извършване на диагностични анализи на тъкан на пациента, прилагане на етично вземане на решения в клиничната лабораторна практика и определяне на оптимално лечение въз основа на резултатите от теста на пациента.

акредитация

Акредитиран от Националната агенция за акредитация за клинична лабораторна наука (NAACLS).

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

At the George Washington University (GW) School of Medicine and Health Sciences, we prepare progressive leaders across disciplines to meet the challenge of developing and delivering health care to div ... Научете повече

At the George Washington University (GW) School of Medicine and Health Sciences, we prepare progressive leaders across disciplines to meet the challenge of developing and delivering health care to diverse populations. Our flexible, online programs are designed to advance the careers of health professionals. Свиване