Сертификат за онлайн дипломиране в областта на науката за прилагане и разпространение

Общ преглед

Описание на програмата

Тази уникална програма за сертифициране с 12 кредита е изцяло онлайн и може да спомогне за усъвършенстване на кариерата ви в прилагането и разпространението на науката.

Студентите, които се интересуват от реализация и разпространение на науката, ще имат възможност да научат за една област, която бързо се развива в световен мащаб. Целта на програмата е да помогне на учениците да ускорят разпространението на знания и основани на доказателства интервенции, произведени от здравни изследвания, като в крайна сметка подпомагат подобряването на здравето на индивида и населението. Много студенти, които се интересуват от тази степен, ще работят в следните области: клинични изследвания, анализ на данни, управление на програми, обучение и развитие, стратегия, лабораторни изследвания и др.

Заявленията за допускане до есенния срок са дължими до 15 юли.

Кариерна перспектива

Според Министерството на труда на САЩ, заетостта на изследователите се очаква да нарасне с 9% до 30% в някои области от 2014 до 2024 г. Знанията и обучението, които ще получите в програмата за сертифициране на науката за прилагане и разпространение, ще ви подготвят да ускорите кариерата си в редица области, които бързо се развиват, включително:

 • Клинични изследвания
 • Анализ на данни
 • Управление на програмата
 • Анализ на изследванията
 • Координация на научните изследвания
 • Институции за академични изследвания

112497_14731-20190320-185317-UMDGrid-e1544466529575.jpg

Структура на програмата

Изпълнението и разпространението на науката е 12-кредитна, четиристепенна сертификационна програма, предлагана в асинхронна, 100% онлайн среда. Това означава, че ние предлагаме максимална гъвкавост, за да отговорим на нуждите на работещите професионалисти. Няма онлайн срещи или зададени времена, когато трябва да влезете; просто изпратете курсовата си работа преди обявения краен срок и проверете за обратна връзка от вашите инструктори и съученици.

Като студент в тази програма, вие ще придобиете опит в прилагането и разпространението на науката. Вашите съученици най-вероятно ще бъдат практикуващи професионалисти със здравно, научно или академично образование, които са наети на работа или търсят работа на позиции, изискващи тази специализация.

Онлайн курс ли е за вас?

За Вас ли е онлайн курс? Ето няколко предупреждения относно онлайн обучението, преди да предприемете крачка.

Онлайн курсовете могат да изискват повече време, отколкото на колежа.

 • Ако се интересувате от онлайн курс, защото смятате, че ще бъде по-малко работа от традиционния курс лице в лице, тогава този стил на учене може да не е подходящ за вас. Вярвате или не, може да прекарвате повече време в изучаването и попълването на задания в онлайн средата, отколкото в курса в университета. Как може да бъде? Онлайн средата е базирана на текст и дейност. За да комуникирате с вашия инструктор и други участници, трябва да въвеждате съобщения, да публикувате отговори и да качвате писмени задания, които могат да възникнат по-често, отколкото в традиционните курсове. Също така, четенето на лекционни материали и участието в учебни дейности може да отнеме повече време, отколкото да слушате инструктор. Много участници смятат, че онлайн курсът е поне толкова работа, колкото и обучението в университета; Някои казват, че техният онлайн курс включва повече работа. Въпреки това, повечето участници смятат, че това допълнително натоварване е повече от компенсирано от факта, че те са били в състояние да "отидат в клас", когато имат време, независимо дали е 2 часа сутринта или 6 часа следобед. Участниците харесват и факта, че онлайн курсовете включват много творчески дейности и опит. Вместо да бъдете лекции, вие сте активен участник в учебния процес. Много участници смятат, че това е по-приятно и увеличава способността им да прилагат това, което учат, в реалния живот.

Онлайн курсовете изискват добри умения за управление на времето.

 • Едно от многото предимства на онлайн курсовете е, че ще можете да работите върху курсовата си работа, когато искате и където искате. Въпреки това, онлайн курсовете НЕ са самостоятелни курсове. Има срокове за присвояване, както в курса в университета. Това може да бъде много лесно да се пропуснат тези срокове и изостават в курсовата им работа. Неспазването на сроковете е водещата причина, поради която онлайн участниците не успяват. Лесно е да се отложи и да се отложи четенето, да се забави публикуването на съобщения в дискусионния форум и да се забрави да се качат писмени задания. Както и при повечето неща, ако не управлявате правилно времето си, ще намерите себе си погребани под привидно непреодолима планина от курсови работи. Онлайн курсовете изискват самодисциплината да отделя време за завършване на обучението. Това означава, че трябва да направите онлайн изучаването на приоритет и да не оставяте други дейности да се намесват.
 • Това означава, че едно качество, от което се нуждаете, за да бъдете успешни, е „дисциплина“. Въпреки че ще бъдете част от онлайн общност и ще работите с други хора онлайн, ваша отговорност е да влезете и да участвате. Може да е твърде лесно да отложите влизането, когато не ви казва да го правите в определено време всеки ден. От вас зависи да създадете график за себе си, за да сте сигурни, че участвате във вашия клас, и че давате достатъчно време, за да изпълните задачите.

Онлайн курс може да създаде чувство на изолация от вашите колеги.

 • Обучението само с компютъра като ваш спътник може да е незадоволително за някой, който се нуждае от висока социална активност като част от учебния си опит. Онлайн средата е много по-различна атмосфера, която отнема известно привикване. Трябва да сте наясно с тези чувства на изолация и да сте готови да потърсите помощ, ако започнат да пречат на вашето обучение. Бърз имейл до съученик или инструктор може да ви помогне да се чувствате по-добре свързани, ако липсва чувството за общност, което търсите. Това не означава, че няма да имате взаимодействие с вашите съученици в онлайн курс. В действителност много онлайн участници потвърждават, че онлайн курсовете имат тенденция да осигуряват повече взаимодействие с вашите колеги и инструктори. Всъщност, много от нашите участници казват, че са опознали по-добре своите съученици в този тип учебна среда.

Обратната връзка за вашите публикации и от инструктори може да бъде ограничена и забавена.

 • В традиционната класна стая участниците ще получат незабавна обратна връзка от своите връстници. Такава непосредственост ще липсва в онлайн средата. Ако имате нужда от незабавна обратна връзка към коментарите ви в дискусията, ако трябва да зададете много въпроси, преди да можете да разберете концепция или задача, ако имате нужда от жестове или изражения на лицето, за да получите мнението си или да разберете коментарите от други, тогава онлайн обучението може да не е най-добрият избор за вас в момента.
 • Също така, обратната връзка от вашия инструктор ще бъде изключително под формата на писмени коментари, а не на устни коментари. В традиционните курсове инструкторите организират индивидуално работно време или правят специални уговорки за среща с участниците. В онлайн курс обикновено няма контакт лице в лице с вашия инструктор. Ако смятате, че често трябва да виждате своя инструктор, за да успеете, тогава онлайн обучението може да не е точно за вас. Въпреки това, трябва да планирате по-голямата част от вашия контакт с вашия инструктор чрез електронна поща или други електронни съобщения. Също така такива съобщения ще се състоят от забавена обратна връзка, въпреки че повечето онлайн инструктори са добри в отговор на електронни съобщения в кратък период от време.

Онлайн курсовете изискват да сте активен обучаем.

 • Онлайн курсовете зависят от това, че участниците са активни учащи, в смисъл, че има очакване учениците да търсят допълнителна информация от интернет (например статии и уеб страници), които ще бъдат включени в публикациите и в писмени задания. Повечето традиционни курсове се състоят от пасивно обучение под формата на предаване на информация чрез лекции в класната стая, което отнема време от дискусията. В онлайн средата ще бъдат изтеглени кратки аудио лекции, но повечето от виртуалната класна стая ще се състои от активни учебни дейности, например дискусионен форум, онлайн групова работа, писмени задания.
 • Така че, за да се справите добре в онлайн курс, трябва да сте (или да станете) независим обучаем. Има, разбира се, и предимства за това. Това, че онлайн образованието предлага възможността да бъдеш независим ученик, е точно това, което някои хора харесват в това отношение. Много участници се радват на онлайн дискусии повече, отколкото дискусии лице в лице. Някои участници са заплашени от говорене пред група или не са склонни да отговорят на въпрос, освен ако не знаят, че са прави. Онлайн дискусиите им дават време да разсъждават и да съставят дискусионни коментари, както и да четат и препрочитат коментарите на другите, преди да се впуснат в самия разговор. Също така, участниците, за които английският е втори език, често се чувстват по-удобно с допълнителното време, за да разберат и отразяват, тъй като може да бъде лесно да се изгубите малко в динамична дискусия в класа.
 • Едно от основните предимства на онлайн обучението е фокусът на един активен стил на учене и учене от вашите колеги. Така че, ако можете да управлявате допълнителната работа, която онлайн обучението може да предизвика, да развиете добри управленски умения, да свикнете с липсата на лично взаимодействие и толерирате забавената обратна връзка, тогава бъдете готови да се възползвате от предимствата на онлайн обучението!

Срок на завършване на програмата

 • Всичките четири курса ще бъдат предлагани поне веднъж годишно, за да можете да завършите програмата в рамките на една година.
 • Участниците могат да стартират програмата в началото на всеки срок.
 • Въпреки че повечето ученици завършват програмата в рамките на една година, ще бъде разрешено до три години да завършат програмата.

курсове

ETHC 637: Въведение в изследователската етика (3 кредита)

 • Този курс ще запознае студентите с основните понятия в етиката на научните изследвания.

MHS 630: Основи на епидемиологията на хроничните и инфекциозни заболявания (3 кредита)

 • В този курс представяме основни концепции на епидемиологията, за да подпомогнем новия клиницист в усилията им да подобрят грижата в своята практика и професионална сфера.

MHS 633: Клинично приложна социална и поведенческа теория на здравето (3 кредита)

 • Този курс ще обсъди социалните детерминанти на здравето и ще надхвърли индивидуалния подход на рисковия фактор към здравето и болестите, като прилага мултидисциплинарни модели и социална епидемиология.

MHS 613: Изпълнение на изследванията

 • Този курс предлага въведение в нововъзникващата област на науката за внедряване чрез преглед на различни проекти и методи, здравни системи и изследвания в областта на политиките, както и примери за ХИВ, не-HIV ST и незаразни болести.

MHS 614: Изпълнение на научните изследвания и разпространение II (3 кредита)

 • Този изследователски семинар осигурява и запознаване с науката за разпространение.

MHS 631: Глобална епидемиология на неинфекциозните (NCD) (3 кредита)

 • Този курс ще разгледа настоящите парадигми и противоречия в епидемиологията.

MHS 611: Наблюдателна епидемиология при прилагане и изследване на разпространението (3 кредита)

 • Този курс разширява въвеждането в епидемиологията, за да изгради знанията и уменията на обучаемите по проектирането, провеждането, анализа и интерпретацията на неекспериментални изследвания на инфекциозни и неинфекциозни болести.

Прием

Достъпът до тази онлайн сертификационна програма е избирателен. Необходима е американска бакалавърска степен или еквивалент от не-американска образователна институция. GRE се изисква за допускане до тази програма. Не се изисква или препоръчва специален курс на обучение.

Програмата за сертифициране може да се ползва на пълно или непълно работно време. За международни участници визите не се изискват, защото програмата се предлага онлайн.

Необходими материали за кандидатстване

Всички документи за кандидатстване трябва да бъдат подадени по електронен път, с изключение на препис, който ще бъде предаден директно на Висшето училище.

 • Попълнен онлайн формуляр за кандидатстване.
 • Преписи от всички предишни колежи / университети. Представяйте официалните документи на Висшето училище (виж по-долу адрес) по време на кандидатстването. Лицата, на които е предложено допускане, ще трябва да предоставят официални документи (както е посочено по-долу за местни и международни участници) преди записването за проверка, преди нашата оферта да се счита за официална.
  • Вътрешни преписи: Официалните преписи трябва да пристигнат в пликове, запечатани от издаващите институции, удостоверяващи присъждането на посочената степен. Копия, отворени или незапечатани пликове, неофициални разпечатки или факсове няма да бъдат приемани като официални документи. Процесът на заявяване на преписи от университетите може да отнеме много седмици, затова, моля, планирайте съответно.
  • Международни преписи: Международните кандидати трябва да представят един (1) официален препис на английски и един (1) официален транскрипт на родния език или лист от всяка колегия или университет.
 • Curriculum Vitae или Resume - Подайте с онлайн заявлението.
 • Декларация за академични цели и професионални интереси - представяйте с онлайн заявлението декларация за академична цел (300-500 думи), отнасяща се до а) целта ви за постигане на тази степен на сертификат и б) как учебната програма се вписва в общите ви професионални цели.
 • За жителите на Мериленд: Попълнете молбата за пребиваване на нашия уебсайт.
 • За международни кандидати: Официални TOEFL или IELTS резултати: Международните кандидати трябва да демонстрират владеене на английски език, трябва да бъдат изпратени директно от TOEFL (тест за английски като чужд език) или от IELTS (международна система за тестване на английски език). Минималните необходими резултати са 80 на базата на интернет TOEFL и 7.0 на IELTS.
 • Всички официални резултати трябва да бъдат изпратени директно от TOEFL (моля, използвайте код на институция # 5848) или IELTS в гимназията.
 • Невъзвръщаема такса за кандидатстване $ 75 (САЩ): Платете онлайн или изпратете директно до Висшето училище.

Забележка: GRE точките са необходими за допускане до тази сертификационна програма. Може да бъде поискано интервю за приемане (по телефона или по Skype).

Програмна снимка

 • 12 Кредити, необходими за попълване на сертификата
 • Цена за час на кредит: 635,50 щ.д. (в състояние), $ 861,50 (извън държавата)
 • 12: Среден брой месеци, необходими за попълване на сертификата (може да отнеме до 3 години).

Крайни срокове за приемане

 • Сега се приемат заявления за есента на 2019 г. Заявленията се подават до 15 юли.
Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

U.M.B. is Maryland's only public health, law, and human services university. Six professional schools and a Graduate School confer the majority of health care, human services, and law professional deg ... Научете повече

U.M.B. is Maryland's only public health, law, and human services university. Six professional schools and a Graduate School confer the majority of health care, human services, and law professional degrees in Maryland each year. Свиване