Сертификат за медицинска помощ

Общ преглед

2 locations available

Описание на програмата

Сертификат за медицинска помощ

Сертификатът за медицинска помощ е предназначен да даде на студентите основни клинични и административни умения да навлязат в областта на медицинското подпомагане. Практическите и изчерпателни курсове ще включват анатомия, физиология, фармакология, инжектиране, извършване на ЕКГ и венепунктура.

Спести време

Форматът за прогресивно обучение на American National University ви спестява време и пари, като ви позволява да влезете в работната сила по-бързо, като същевременно ви предоставя възможност безпроблемно да преследвате по-високи нива на академични постижения.

Сертификатът за медицинска помощ е 100% прехвърлим към асоциираната степен по медицинска помощ, но все пак осигурява необходимите знания и умения, за да започнете да печелите само за 10 месеца.

Ръчно ползване и сертифициране

Програмата се характеризира с висока степен на практическо обучение, включително лаборатории и изчерпателен курс за външно обучение. Студентите, които завършват програмата, ще бъдат квалифицирани да се явят на изпита по RMA (Регистриран медицински асистент), администриран от американските медицински технолози (AMT) - широко уважаван експерт в областта.

Прогресивно образование - медицински програми:

Защо American National University ?

  • Удобство и гъвкавост - С комбинация от дневни и вечерни уроци, видео-конференции и онлайн класове¹ имате гъвкавост да печелите своята графика по свой собствен график - много от нашите студенти работят и имат семейства.
  • Лично внимание - Вие не сте просто лице в тълпата, нашите малки размери позволяват лично внимание от инструкторите.
  • Кариерни специалисти като инструктори - С актуални и подходящи учебни програми, вие ще научите от инструктори с практически опит в реалния свят, които ще ви ръководят и наставници.
  • Кариерни услуги - Екипът ни за кариерно обслужване започва да ви помага, преди да завършите курса си, мотивационно писмо, техники за интервюиране и как да търсите чудесни възможности за кариера.
  • Обезщетения за завършилите - Нашата подкрепа не завършва при завършване, тъй като като възпитаник ще имате достъп до нашите кариерни услуги и опреснителни курсове, достъпни през вашата кариера.
¹ Докато са широко достъпни, не всички курсове се предлагат във всички часове на класа, във всички формати или се предлагат на всеки мандат. Обърнете се към представител на университетски студентски услуги.
Обучението за повишаване на квалификацията е безплатно за квалифицирани студенти. Допълнителни разходи като лабораторни такси, книги и доставки са отговорностите на ученика. Преквалификацията е ограничена до програмата, от която студентът е завършил и е обект на свободно пространство.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

In 1886, a group of visionary educators and business leaders saw the need for a higher education institution focused on career-based training to meet workforce needs in the southeastern United States. ... Научете повече

In 1886, a group of visionary educators and business leaders saw the need for a higher education institution focused on career-based training to meet workforce needs in the southeastern United States. Together they founded what is now known as American National University with the intent of training workers in business, banking, accounting, administration, and other skilled professions. Свиване
Salem , САЩ онлайн , Pikeville , Лексингтън , Roanoke + 4 Още По-малко