Сертификат за завършил клинична администрация

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Университетът на Джордж Вашингтон (GW) онлайн Завършил сертификат за клинични изследвания ще подготви студентите да бъдат стратегически лидери, които да водят успех за своите здравни и научноизследователски организации. Сертификатът за завършване на 18-часово обучение ще засили перспективите за кариерно развитие на студентите, като в същото време ще развие управленски умения за администриране на клинични изследвания. Всички курсове в програмата за сертификати за клинични изследвания могат да се прехвърлят в MSHS, така че учениците могат безпроблемно да се запишат в магистърската програма по клинични изследвания.

Висококачествената и иновативна учебна програма на GW е съобразена с осемте публикувани домейни за компетентност на клиничните специалисти, както е определено от Съвместната работна група за компетентност по клинични изпитвания.

Осем домейна за компетентност:

 1. Научни концепции и изследователски дизайн
 2. Етични и съображения за безопасност на участниците
 3. Развитие и регулиране на лекарствата
 4. Операции по клинични изпитвания (GCPs)
 5. Проучване и управление на обекта
 6. Управление на данни и информатика
 7. Лидерство и професионализъм
 8. Комуникация и работа в екип

Резултати от програмата

След завършване на сертификат за завършване на дипломирана програма по клинични изследвания, студентите ще:

 • Демонстрирайте солидно разбиране на клиничните, регулаторните и бизнес изискванията при планирането и провеждането на клинично изпитване.
 • Интегриране на принципите на изследователския дизайн с научни, медицински, регулаторни и търговски изисквания чрез създаване на раздели на план за клинично развитие, за да се осигури адекватна полза за оценката на риска при разработването на нов изпитван продукт.
 • Оценявайте важността на осигуряване на целостта на данните в клиничното изпитване и при подготовката на различни клинични / регулаторни документи чрез професионални задачи, като например проверка на качеството на клиничен доклад.
 • Формулирайте стратегии за справяне с етични и културни съображения за ефективно и съвместимо поведение на клиничните изпитвания в страната или чужбина, по отношение на ключови области като защита на хора, подбор / задържане на субекта, цялост на данните и оценка на риска.
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

At the George Washington University (GW) School of Medicine and Health Sciences, we prepare progressive leaders across disciplines to meet the challenge of developing and delivering health care to div ... Научете повече

At the George Washington University (GW) School of Medicine and Health Sciences, we prepare progressive leaders across disciplines to meet the challenge of developing and delivering health care to diverse populations. Our flexible, online programs are designed to advance the careers of health professionals. Свиване