Сантяго Януари - здравни проучвания

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Спечелете кредити в САЩ практически това лято

Напред! Спечелете допълнителен кредит чрез глобално призната образователна програма в САЩ това лято по нашата виртуална програма на Discovery .

Просто го представете: един ден изучавате бизнес етиката с преподавател в Лондон, а следващия е японската поп култура от Токио, учите заедно със съученици от най-високо класираните колежи и университети в САЩ. Ето какво е да вземете курс или два (по ваш избор!) От най-популярните центрове на IES Abroad по света това лято.

Научете повече за това как можете да откриете света чрез IES Abroad .

santiago

Защо Сантяго?

Учете в чужбина в Сантяго и придобийте уникален поглед в областта на здравеопазването! Идеална за студенти, обмислящи кариери в области, свързани със здравето, тази програма ви предлага възможността да се запознаете с политиката на здравеопазване и системите за доставка в контекста на чилийската обществена и частна система за здравеопазване. Важен компонент на програмата ви запознава с историческите, социалните и културните аспекти на здравеопазването, специфични за Чили, включително лечението на болести и правата на пациентите.

Какво ще проучите

Идеална за студенти, обмислящи кариери в сфери, свързани със здравето, тази програма ви предлага възможност да се запознаете с политиката на здравеопазване и системите за доставяне в контекста на публичната и частната система за здравеопазване в Чили. Семинарът по клинично наблюдение е разделен на две части: клинично наблюдение и семинар за класна стая. Наблюдението ви позволява да наблюдавате грижите за пациентите и как взаимодействат различни практикуващи здравни грижи в обществени, частни и обществени заведения. Семинарът в класната стая ви помага да разберете състоянието на общественото здравеопазване в Чили и предоставя рамка за вашите клинични наблюдения. Курсът по испански език за здравни специалисти ви помага да развиете умения по испански език, съсредоточени върху медицинската терминология.

Преподаватели

Нашата мисия е проста: да ви предоставим възможно най-добрата програма за обучение в чужбина, която включва най-висококачествените академични и културни преживявания. Ние предлагаме уникални курсове, които изследват общественото здраве и испанския език чрез задълбочен и практически подход. Нашите преподаватели от световна класа повишават вашия академичен опит и ви предоставят нови гледни точки всеки ден в час.

Докато сте в Сантяго, записвате в 1 курс, разделен на две части, за общо 3 кредита. Нашата цел е да гарантираме, че вашите академични нужди са удовлетворени.

intern

Здравни проучвания: Клинично наблюдение и културните аспекти на здравеопазването в Чили

Клинично наблюдение

Този курс включва семинар и компонент за наблюдение. Семинарът разглежда глобалните перспективи на чилийските системи за здраве и здравеопазване и предоставя рамката за вашия клиничен опит. Ще посещавате частни и публични клиники / болници и ще взаимодействате с различни здравни специалисти. Опитайте и изучете разнообразните отговорности, които носят различни медицински специалисти.

Испански за здравни специалисти

Този интензивен испански курс преглежда основните аспекти на културата и граматиката и ви запознава с лексиката, свързана със здравеопазването в Чили. Курсът ще ви позволи да усъвършенствате испанския език в чилийски контекст на здравеопазването, като допълнително ще ви подготви за успешен опит в тази програма.

курсове

Това е списък на планираните курсове. Крайният списък на предлаганите курсове ще Ви бъде предоставен в MyIESabroad акаунта.

Здравни проучвания

Име на курса термин език Кредити
HL 395 - Здравни изследвания: клинично наблюдение и културни аспекти на здравеопазването в Чили J-Term Английски 3

Екскурзии и събития

Въпреки че вашето приключение започва в Сантяго, нашите екскурзии ще ви пренесат извън града, за да откриете културата и традициите на вашата страна домакин. Ето няколко възможни дестинации.

Валпараисо и Виня дел Мар

1 ден | J-Term

Открийте културата на два от най-красивите крайбрежни градове в Чили: единият е обект на наследство на ЮНЕСКО, а другият е дом на един от Чилийските поети на Нобеловата награда: Пабло Неруда.

Забележка: Дестинациите, дейностите и продължителността на пребиваване в IES Abroad може да варират в зависимост от срока и наличността.

Пътувания, свързани с курса

IES Abroad Santiago организира екскурзии, свързани с курсове, които допълват това, което научавате в класната стая, и допринасят за вашите общи познания за чилийското здравеопазване, култура и общество.

Предишните екскурзии, свързани с курсовете, са изброени по-долу:

  • Мария Пинто: Град, разположен на 45 минути от Сантяго, където ще научите за селския живот и здраве в Чили.

Вскидневенвие

Част от това да се почувствате като у дома си в Сантяго правим всичко възможно, за да ви помогнем да се чувствате сигурни и обгрижвани. Независимо дали това е програмата за ориентация, която ви подготвя за предстоящото, вашето жилище, което е добре разположено и удобно, или полевите пътувания, които ви отвеждат на места извън пресечената пътека - всичко е за нашите услуги за ученици.

ориентация

Програмата започва със задължителна ориентация, която ви запознава с персонала на IES Abroad Santiago, вашите съученици и град Сантяго. Теми като академичните среди, жилищното настаняване, транспорта и здравето и безопасността са покрити през това време.

Освен това, CORE ™, IES Abroad 'цялостно ориентиране и повторно влизане, започва по време на ориентация и продължава през целия период с дейности, насочени към културно приспособяване, постигане на целите и подготовка за завръщане у дома.

жилище

Искаме да сме сигурни, че най-голямото ви предизвикателство е да решите кои забележителности да видите на първо място или да откриете най-доброто кафене - да не намерите място за живеене, където да се чувствате комфортно. Правим всичко възможно, за да намерим жилища, които отразяват начина, по който местните студенти живеят. Нашата цел е, че когато напуснете Сантяго, ще се почувствате като вкъщи.

Семейства - Живеете в семейство в Сантяго със семейство или сеньора, което ви помага да улесните изучаването на езици и интеграцията в чилийската общност. Домакините ви в хомеопатия осигуряват две хранения на ден.

Извънкласни дейности и културни събития

Предефинирайте начина, по който живеете и учите в Сантяго чрез нашите културни събития и дейности като:

  • IES Abroad Club Чилино занимава с местни студенти.

цена

Обмислете тези цени като отправна точка. Препоръчваме ви да се свържете с офиса си в чужбина, за да определите действителните разходи за вас при факторинг на финансова помощ, стипендии, политики за домашно училище и други фактори.

Пролет 2020

термин обучение жилище Застраховка Обща сума
Пролет 2020 $ 2790 $ 800 $ 60 $ 3650

Нашият център

IES Abroad Center се намира в Провиденсия, оживен жилищен квартал в центъра на Сантяго. Функциите включват:

  • Класните стаи
  • Студентски салон
  • Малка библиотека
  • Кухня и трапезария
  • WiFi и отдалечен достъп до принтера
  • Очарователен двор
Последна актуализация Авг. 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectation ... Научете повече

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectations. Our goal is to rock the world of some 6,000 study abroad students every year. Свиване
Чикаго , Амстердам , Арл , Оукланд , Барселона , Пекин , Берлин , Буенос Айрес , Кейп Таун , Крайстчърч , Дъблин , Фрайбург , Гранада , Лондон , Мадрид , Милан , Нагоя , Нант , Ню Йорк , приятен , Париж , Оксфорд , Кито , Рабат , Рим , Саламанка , Сантяго , Шанхай , Сиена , Сидни , Токио , Пуерто Айора , Виена , Хонг Конг , Пуерто Бакеризо Морено , Кеймбридж + 35 Още По-малко