Рехабилитация на рак на MSc

Общ преглед

Описание на програмата

Обзор на курса

Един от двама души във Великобритания ще развие рак през целия си живот. Тъй като лечението на рака продължава да се подобрява, все повече пациенти оцеляват и предприемат рехабилитационни терапии за подпомагане на възстановяването. Тази програма осигурява следдипломно обучение и образование за настоящите здравни специалисти и тези, които се стремят да работят в развиващата се област.

Изучавайки този курс в Хъл, ще се радвате на силни връзки с много общности и здравни работодатели. Те предоставят отлични възможности за работа на работа, за да приложите вашите умения в реални условия. Университетът си партнира с City Health Partnership Partnership, която провежда рехабилитационни програми в Хъл и Източната езда. Ще имате възможност да участвате в голямо проучване, публикуване в рецензирани списания и подпомагане на разработването на база от данни за дисциплината на рехабилитация на рак във Великобритания

Какво ще научите

Основни модули

Всички модули подлежат на наличност и този списък може да се промени по всяко време.

  • Ракови и променящи се рискове
  • Изследователски методи
  • Основи на упражненията рехабилитация
  • Психология на здравето и болестите
  • Професионална практика и клинично настаняване
  • Тестове за клинични упражнения, предписване и програмиране
  • Изследователско разследване

122483_photo-1526256262350-7da7584cf5eb.jpgMarcelo Leal / Unsplash

Вашите бъдещи перспективи

Работоспособността е ключов фокус на тази програма. Ще спечелите знания за теорията и практиката, свързани с дисциплината, и възможността да приложите научните знания, придобити в реални условия.

В момента няма други курсове за рехабилитация на рак на MSc. С уникалните възможности, които тази програма предлага, вие ще изпреварите кривата в бързо развиваща се област след дипломирането.

Потенциалните бъдещи кариери биха могли да включват физиолог за рехабилитация и физически упражнения в NHS или частно здравеопазване, съветник на начина на живот, личен треньор и персонал за висше и допълнително образование.

Разгледайте виртуалната обиколка

https://virtualtour.hull.ac.uk/take-a-look-around/area-of-interest/choose-your-subject/sport-health-and-excercise-science

Изисквания за вход

Минимум 2,2 отличия или международен еквивалент по съответен предмет (спорт и физически упражнения, медицински сестри, спортна терапия, физиотерапия, обществено здраве или медицина). След като стартирате програмата, училището ще администрира проверка за подобрено обслужване на разкриване и блокиране (DBS) от ваше име. Необходима е успешна подобрена проверка на DBS, за да можете да участвате в клинично настаняване, което представлява задължителна част от втория семестър. Следователно трябва да кандидатствате за тази програма само ако сте сигурни, че подобрената ви проверка на DBS ще бъде задоволителна и със знанието, че няма да можете да завършите програмата, ако не е такава.

Международни студенти

Ако се нуждаете от студентска виза от ниво 4 за обучение или ако първият ви език не е английски, ще трябва да предоставите приемливи доказателства за нивото на владеене на английски език.

Този курс изисква академичен IELTS 6.5 като цяло, с 6.0 във всяко умение.

Ако вашият английски в момента не достига необходимия стандарт на университета за тази програма, може да се заинтересувате от един от нашите курсове по английски език.

Ако искате повече информация за тази програма от University of Hull моля попълнете формата и прочетете нашата политика за поверителност.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with ... Научете повече

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with thousands of people from across the world. Свиване