Разширена клинична практика (M VetSci, Pg Dip, Pg Cert, Pg Prof Dev - Онлайн обучение)

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Описание на програмата

Ветеринарната медицина е бързо развиваща се дисциплина, включваща широк спектър от специализирани области. Изследванията във ветеринарната медицина са пряко свързани с подобряването на здравето и благосъстоянието на домашните животински видове и защитата на общественото здраве.

R (D) SVS има международна репутация и клиничните му услуги - болница за дребни животни (кучета и котки и екзотични животни, зоопарк и дива природа) и болница за големи животни (коне и добитък) са сред най-влиятелните центрове за клинични грижи в Обединеното кралство и Европа. Той е в най-добра позиция да развива уменията на сектора, поради уменията си в областта на първичната, средната и горната медицина и хирургия, както и обширната си научна дейност във всички аспекти на ветеринарната медицина.

Ветеринарните лекари са подложени на натиск да поддържат високи стандарти на практика, като същевременно държат в крак с последните събития. В отговор на нарастващото изискване за подпомагане при развиването на усъвършенствани клинични умения, тази нова програма за дистанционно обучение е насочена главно, но не изключително към ветеринарните лекари на практика.

Модулният портфолио подход позволява най-голяма гъвкавост, за да отговори на нуждите на съвременния практикуващ. Целта е да се осигурят на студентите уменията и знанията, които трябва да бъдат високоефективни практикуващи и да им се даде възможност да действат като ръководители и наставници в рамките на ветеринарната общност.

Онлайн обучение

Онлайн обучението е насочено към хора, които искат да учат за следдипломна квалификация заедно с текущи или други ангажименти. Можеш да учиш понякога най-удобно за теб. Повечето от нашите ученици продължават да работят по време на обучението си.

Курсовете се преподават и завършват изцяло онлайн. Обучението е доста разнообразно, включително онлайн лекции, уроци, специализирани външни лекции, научни групови дискусии, казуси, сценарии за обучение, базирани на литература, научни изследвания в областта на литературата, обучение с компютърно съдействие и викторини.

Структура на програмата

Програмата се предоставя на непълно работно време чрез онлайн обучение за минимален период от три години и максимален период от шест години. Можете да поемете програмата чрез периодично проучване (гъвкав прогресивен маршрут), натрупвайки кредити в рамките на максимален срок от две години за следдипломна квалификация, четири години за диплома за следдипломна квалификация и шест години за MVetSci.

В обобщение, времето за завършване е както следва:

 • PgCert: 12-24 месеца
 • PgDip: 24-48 месеца
 • MVetSci: 36-72 месеца

Програмата е с модулна структура и предлага гъвкав подход към избора на изучаваните курсове. Можете да изберете да вземете конкретна писта в избираемия курс, т.е. курсове, насочени към домашни любимци, екзотична зоологическа градина и дива природа, коне или производствени животни. Също така можете да изберете подход на смесена практика, като изберете курсове, които отговарят на вашите индивидуални професионални нужди.

Всяка година ще се състои от три 11-седмични срокове, структурирани на две блокове от пет седмици на обучение, със седмица между тях за самостоятелно проучване и размисъл. Един блок от пет седмици ще се равнява на 10 кредита от курсов материал. Тази рамка е разработена така, че да съответства на естеството на програмата на непълен работен ден, което ви дава време да отразявате вашето учене и да намалите въздействието на допълнителните изисквания, които изучаването ще постави върху вашия работен живот.

Следдипломно професионално развитие

Следдипломно професионално развитие (ППД) е насочено към работещите професионалисти, които искат да усъвършенстват знанията си чрез курс (и) на следдипломно ниво, без време или финансов ангажимент на пълен магистър, следдипломна квалификация или следдипломна квалификация.

Можете да вземете максимум 50 кредита за курсове в продължение на две години чрез нашата PPD схема. Те доведоха до университет в Единбург следдипломна награда за академичен кредит. Като алтернатива, след една година курсове можете да изберете да прехвърлите вашите кредити и да продължите да учите за по-висока награда по програма за магистърски програми, следдипломна квалификация или следдипломна квалификация. Въпреки че PPD курсовете имат различни начални дати през цялата година, можете да започнете само магистърска, следдипломна диплома или следдипломна сертификационна програма през месец септември. Всяко време, прекарано в изучаване на PPD, ще бъде приспаднато от времето, което ще имате, за да завършите магистърска програма, следдипломна квалификация или следдипломна квалификация.

Резултати от обучението

Тази програма предоставя на завършилите научни знания и практически умения за извършване на работата на напреднали ветеринарни лекари.

След завършване на програмата студентите ще:

 • Получили знания за напреднали ветеринарни клинични изследвания и разработки.
 • Получили са специални ветеринарни умения, приложими за напреднали специалисти.
 • Разберете как може да се приложи медицински подход, базиран на доказателства, в редица практически ситуации.
 • Да може да интерпретира и съобщава научните резултати и информация в научните изследвания и други форми на обществения дебат, в други свързани научни дисциплини и други заинтересовани страни.

Кариерни възможности

 • Подобрена промоция в сектора на ветеринарната клинична практика.
 • Входната точка за академичните клинични позиции, идващи от сектора на частната практика.
 • Ветеринарно-базирани индустрии, особено фуражни и фармацевтични производители.

Изисквания за вход

Тази програма е предназначена за студенти, притежаващи ветеринарна диплома или международна диплома. Ако притежавате следдипломно сертификат за напреднала ветеринарна практика (CertAVP), можете да влезете директно в дипломна година на програмата MVetSci.

Изисквания на английски език

Всички кандидати трябва да притежават една от следните квалификации като доказателство за тяхната способност за английски език:

 • бакалавърска или магистърска степен, преподавана и оценена на английски език в мнозинство от англоезичната страна, както е определено от британските визи и имиграцията
 • IELTS Academic: общо 6.5 (най-малко 6.0 във всеки модул)
 • TOEFL-iBT: общо 92 (най-малко 20 във всеки модул)
 • PTE (A): общо 61 (най-малко 56 във всяка от разделите "Комуникативни умения", разделите "Разрешаване на умения" не се разглеждат)
 • CAE и CPE: общо 176 (най-малко 169 във всеки модул)
 • Trinity ISE: ISE II с отличия във всичките четири компонента

Преподаваните и оценяваните на английски език степени не трябва да са повече от три години в началото на вашата дипломна програма. Езиковите тестове трябва да са не повече от две години в началото на вашата дипломна програма.

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations.

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations. Свиване