Програма XSeries в анализ на данните в геномиката (Харвардски университет)

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Общ преглед на програмата

Анализът на данните на Genomics XSeries е усъвършенствана серия, която ще даде възможност на студентите да анализират и интерпретират данни, генерирани от съвременната технология на геномиката.

Използвайки софтуер с отворен код, включително R и Bioconductor, ще придобиете умения за анализ и интерпретация на геномни данни.

Този XSeries е перфектен за тези, които търсят усъвършенствано обучение за данни с висока производителност. Наборите от проблеми ще изискват кодиране на R език, за да се гарантира, че учащите се разбират и овладяват ключовите ключови понятия. Последният курс изследва анализ на данни за няколко експериментални протокола в геномиката.

Какво ще научите

  • Съвременни техники за анализ на геномни данни.
  • Как да се структурират, анотират, нормализират и интерпретират анализи на мащаб на генома.
  • Как да се свържат различни геномни анализи и анотационни структури към анализ на данни и изследователски презентации чрез иновативни подходи към изчисленията.
  • Как да анализираме данни от няколко експериментални протокола, използвайки софтуер с отворен код, включително R и Bioconductor.

XSeries Подробности

Тази програма беше подкрепена отчасти от гранта на NIH R25GM114818.

HarvardX изисква от хората, които се запишат в курсовете му по edX да спазват условията на честния код на edX . HarvardX ще предприеме подходящи коригиращи действия в отговор на нарушения на честния код на edX , които могат да включват уволнение от курса на HarvardX; отнемане на всички сертификати, получени за курса на HarvardX, или други средства за правна защита като основание на обстоятелствата. В случай на коригиращи действия за такива нарушения няма да бъдат изплащани възстановявания. Участниците, които участват в курсове на HarvardX като част от друга програма, също ще се ръководят от академичната политика на тези програми.

HarvardX следва науката за учене. Регистрирайки се като онлайн обучаващ се в HX курс, вие също ще участвате в изследвания за ученето. Прочетете нашата изследователска декларация, за да научите повече.

Harvard University и HarvardX са поели ангажимент да поддържат безопасна и здравословна образователна и работна среда, в която никой член на общността не е изключен от участие в, отказан от предимствата или подложен на дискриминация или тормоз в нашата програма. Очаква се всички членове на общността на HarvardX да спазват политиките на Харвард относно недискриминацията, включително сексуалния тормоз и Общите условия на edX .

Повече информация

  • Експертна инструкция: 3 висококачествени курса
  • Самостоятелен ход: Напредвайте със собствена скорост
  • 4-6 месеца: 24 - 48 часа усилия
  • За пълното преживяване на програмата: £ 109 (първоначално £ 122)
Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners ev ... Научете повече

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners everywhere. With more than 90 global partners, we are proud to count the world’s leading universities, nonprofits, and institutions as our members. EdX university members top the QS World University Rankings® with our founders receiving the top honors, and edX partner institutions ranking highly on the full list. Свиване