Програмата на държавите-членки в областта на здравеопазването и обществения интерес (HAPI)

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Преглед

Програмата на МС в здравеопазването и обществената интеграция (HAPI), част от университетското висше училище в Джорджтаун, е уникална интердисциплинарна обучителна програма, базирана на доказателства, която подготвя студентите да помогнат за решаването на глобални здравни проблеми. Студентите ще изследват здравната политика чрез леща, която взема предвид обществените, психологически и културни фактори и как те се пресичат с корпоративни и институционални влияния.

Тази уникална магистърска програма ще обучи студентите в аналитични и изследователски умения, за да им даде възможност да мислят и да общуват в различни дисциплинарни граници. Това обучение ще включва теория и умения от социалните науки, епидемиологията и биологията; да подготвят учениците да разберат как често противоречивите перспективи на различни групи по интереси (т.е. правителство, бизнес и наука) засягат здравните грижи както на национално, така и на световно равнище. Нашата цел е да създадем бъдещо поколение професионалисти в областта на управлението, научните изследвания и медицината, които имат мултидисциплинарна перспектива за болести и болести и които разполагат с инструменти, които да улеснят ефективното застъпничество за подобряване на общественото здраве.

HAPI се ръководи от група подкрепящи и достъпни преподаватели в Джорджтаун. Седмичните семинари ще дадат възможност на студентите да се учат и да си взаимодействат с експерти в различни области. Намиращи се във Вашингтон, студентите от ЮИ ще имат шанса да наблюдават правителството в действие и евентуално да участват в оказването на влияние върху политиката и регулирането.

Дидактическата структура на магистърската програма включва 1-годишна (лятна, есен, пролет, лято) 30-кредитна жилищна програма за основни курсове и избираеми предмети и необходим проект за стажант / стажант.

Всички студенти ще започнат програмата с курса на август, изискващ един месец редовно посещение. Програмата е предназначена да бъде завършена в рамките на една година от редовни студенти и в рамките на две години за студенти на непълно работно време. Програмата включва 21 кредита в основните курсове, 6 кредита от избираеми и 3 кредитен capstone / стаж проект. Курсовете в програмата ще бъдат преподавани в края на следобеда или вечерта (в по-голямата си част), което прави програмата подходяща за записване на непълно работно време.

Образователни цели:

Тази програма ще предостави на студентите следните теоретични и методически умения:

 • Разбиране и критикуване на сложни и интердисциплинарни изследвания с много методи, свързани с общественото здраве.
 • Разбиране на еволюцията на управлението, икономическите проблеми и другите двигатели на глобалното здраве.
 • Способност да се възползва от различни теории и методи на социалните науки и епидемиология.
 • Способност да общуват и да проектират здраве, обучение и социални програми за здравните специалисти и обществеността.
 • Застъпничество и активизъм.
 • Разбиране на социокултурните механизми за конструиране на симптомите, без да се губи от поглед физиологичните механизми.
 • Основно разбиране на физиологията, тъй като тя се отнася до специфични здравни проблеми.
 • Оценяване на приноса на етнически, национални, професионални и други културни влияния за здравеопазването.
 • Писмени и устни комуникационни умения, с акцент върху способността да се комуникира по комплексна теория и данни между дисциплините и с лека аудитория.
 • Ръчно познаване на изследователски умения и / или практически познаване на организации на общността, НПО или правителствени агенции, фокусирани върху обществото и здравето

Прием

Предлагана степен

ГОСПОЖИЦА

Краен срок за кандидатстване

Есен 2018

15 май 2018 г.

Забележка: Международните студенти трябва да кандидатстват възможно най-рано. Заявленията, подадени до крайния срок, не могат да бъдат одобрени за издаване на визи навреме, тъй като учебната програма на HAPI започва през лятото.

Изисквания за приемане на програми

Изисквани материали:

 • Формуляр за кандидатстване
 • Невъзвръщаема такса за кандидатстване
 • Изложение на целта
 • Резюме / автобиография (включително публикации, ако има такива)
 • Официални преписи (за международните кандидати се изисква оценка на WES)
 • Официални препоръки (2)
 • Официален доклад за резултатите от TOEFL / IELTS, ако е приложимо (моля, вижте по-долу)

Академичната декларация от 500 души за целта трябва да опише вашите академични и професионални цели и тяхната пригодност с биомедицинската дипломна програма.

Общи квалификации и предпоставки

Необходима е минимална GPA от 3.0 (в 4.0 мащаб), въпреки че се предпочитат 3.4 или по-високи

 • Необходим е резултат от теста GRE, MCAT или LSAT.
 • GRE Предмет Тестът не се изисква, но може да бъде изпратен, ако желаете.

Официалните преписи от хартиен носител трябва да бъдат изпратени на следния адрес:

Служба за завършване на допускането
Attn: Удостоверения - програма HAPI
Клетка 571004
3520 Prospect Street NW, CB-207
Вашингтон, DC 20057-1004

GRE - Завършване на записване изпит

Препоръчва се, но не се изисква, кандидатите за програмата HAPI да вземат GRE. Кодът за отчитане на резултатите от GRE на Джорджтаунския университет е 5244. Информация за регистрацията за приемане на GRE може да бъде намерена на адрес http://www.gre.org/ttindex.html

Резултатът от теста MCAT или LSAT може да бъде подаден вместо GRE. Случайни изключения от изискването за дипломиран изпит се правят.

Английски владеене: TOEFL / IELTS

От всички кандидати се изисква да покажат ниво на владеене на английски език, което е достатъчно, за да се отговори на изискването за прием на Graduate School of Arts and Sciences. Умението може да се докаже чрез получаване на бакалавърска степен или висше образование от акредитирана висша институция в Съединените щати или от университет, където английският е основният език на обучение (моля, имайте предвид, че кандидатите, получаващи степени в университети на територията на САЩ, като като Пуерто Рико, трябва да подадат TOEFL или IELTS, освен ако основният език на обучение в институцията е английски). Всички останали кандидати трябва да постигнат поне минимален резултат по теста TOEFL или IELTS. Резултатите от тестовете трябва да бъдат получени до крайния срок за кандидатстване. Кандидатите трябва да разрешат шест до осем седмици от датата на теста за отчитане на оценките за институцията. Приложенията няма да се разглеждат без резултати от GRE или TOEFL / IELTS.

TOEFL: Минимален брой от 550 (тест на хартиен носител) или 80 (iBT) за теста на английски език като чужд език (TOEFL). Университетът Джорджтаун Биомедицински университет Обучение TOEFL код за докладване е B191. Информация за TOEFL: http://www.ets.org/toefl/

IELTS: Минимален рейтинг от 7.0 от Международната система за тестване на английски език. Информация за IELTS: http://www.ielts.org

Финансова помощ

Понастоящем не е налично финансиране за стипендии, основано на заслуги, за тази програма, но пълното попълване на финансова помощ, основана на нуждите, е на разположение на отговарящите на условията студенти в процеса на учебната си дейност. Службата за студентски финансови услуги в Джорджтаун ще се заеме с всички заявления за помощ, а процесът на FAFSA ще ги ръководи.

Преподаватели

Всички студенти ще започнат програмата през август с курса "Здраве в контекста: Социалният свят на здравето и болестите", изискващ един месец редовно посещение; не е необходимо да се предприемат други курсове последователно. Програмата е предназначена да бъде завършена в рамките на една година от редовни студенти и в рамките на две години за студентите на непълен работен ден. Програмата включва 21 кредита в основните курсове, 6 кредита от избираеми и 3 кредитен capstone / стаж проект. Курсовете в програмата ще бъдат преподавани в края на следобеда или вечерта (в по-голямата си част), което прави програмата подходяща за записване на непълно работно време. Дидактическата структура на магистърската програма включва 1-годишна (лятна, есен, пролет, лято) 30-кредитна жилищна програма за основни курсове и избираеми предмети, изискващи одобрение от съветниците и необходим проект за стажант / стажант.

Образователни цели:

Тази програма ще предостави на студентите следните теоретични и методически умения:

 • Разбиране и критикуване на сложни и интердисциплинарни изследвания с много методи, свързани с общественото здраве
 • Разбиране на еволюцията на управлението, икономическите проблеми и другите двигатели на глобалното здраве
 • Способност да се възползва от различни теории и методи на социалните науки и епидемиология
 • Способност да общуват и да проектират здраве, обучение и социални програми за здравните специалисти и обществеността
 • Застъпничество и активизъм
 • Разбиране на социокултурните механизми за конструиране на симптомите, без да се губи поглед от физиологичните механизми
 • Основно разбиране на физиологията, тъй като тя се отнася до специфични здравни проблеми
 • Оценяване на приноса на етническите, национални, професионални и други културни влияния за здравното обслужване
 • Писмени и устни комуникационни умения, с акцент върху способността за общуване за сложна теория и данни между дисциплините и с неадекватна аудитория
 • Ръчно познаване на изследователски умения и / или практически познаване на организации на общността, НПО или правителствени агенции, фокусирани върху обществото и здравето
Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Georgetown is a major international research university with nine schools, an affiliated hospital and many highly ranked academic programs. Today the university has more than 12,000 undergraduate and ... Научете повече

Georgetown is a major international research university with nine schools, an affiliated hospital and many highly ranked academic programs. Today the university has more than 12,000 undergraduate and graduate students who take classes at five locations. Georgetown has a large and diverse workforce that employs more than 5,000 faculty and staff members. Georgetown continues to move forward as one of the world’s leading universities, building upon its distinctive history, unique values and commitment to justice and the common good. Свиване