Приложено животинско поведение

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Описание на програмата

Тази програма е популярна международна атрактивност и е одобрена от много международни организации за нейното съвременно разбиране и прилагане на най-новите методи и практики за хуманно отношение към животните.

Ние предоставяме на студентите разбиране за хуманното отношение към животните, което може да се приложи при изследване на животните, управление, грижи, производство, инспекция, оценка и подготовка на законодателството.

В допълнение към основния преподавателски екип, имаме много гостуващи преподаватели, които пътуват всяка година в Единбург, за да преподават в програмата, което ви позволява да се възползвате от опита и познанията на професионалистите, работещи по време на поведението на животните и благополучието.

 • Защо да изучаваме природосъобразното животинско поведение и хуманното отношение към животните?

Структура на програмата

Програмата включва преподавани курсове и вашата дисертация.

През изучаваните курсове ще участвате в много посещения в стопанства и съоръжения за животни и ще изучавате следните курсове:

 • Въведение в приложеното животинско поведение и хуманното отношение към животните
 • Биология на страданието
 • Животното познание и съзнание
 • Научна методология
 • Приложения за хуманно отношение към животните

Можете да завършите програмата за една, две или три години.

дисертация

От март до август ще работите по изследователски проект.

Кариерни възможности

Завършилите преминават към различни работни места, като например научни сътрудници, научни съветници и преподаватели. Много от тях също ще продължат обучението си и ще се запишат в докторска степен.

Изисквания за вход

Университетска степен 2: 1, или нейният международен еквивалент, в областта на животинската наука, биологията, психологията, зоологията или ветеринарната наука.

Изисквания на английски език

Всички кандидати трябва да притежават една от следните квалификации като доказателство за тяхната способност за английски език:

 • бакалавърска или магистърска степен, преподавана и оценена на английски език в мнозинство от англоезичната страна, както е определено от британските визи и имиграцията

 • IELTS Academic: общо 6.5 (най-малко 6.0 във всеки модул)

 • TOEFL-iBT: общо 92 (най-малко 20 във всеки модул)

 • PTE (A): общо 61 (най-малко 56 във всяка от разделите "Комуникативни умения", разделите "Разрешаване на умения" не се разглеждат)

 • CAE и CPE: общо 176 (най-малко 169 във всеки модул)

 • Trinity ISE: ISE II с отличия във всичките четири компонента

Преподаваните и оценяваните на английски език степени не трябва да са повече от три години в началото на вашата дипломна програма. Езиковите тестове трябва да са не повече от две години в началото на вашата дипломна програма.

Такси и разходи

Вие ще бъдете отговорни за осигуряването на финансиране за покриване на всички ваши такси за обучение, допълнителни такси и разходи за престой по време на вашето обучение.

Стипендии и финансиране

Гражданите на Обединеното кралство, тези с установен статут и някои граждани на ЕС, които не пребивават в Обединеното кралство, биха могли да получат следдипломен заем за такси - а в някои случаи и за разходи за живот.

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations.

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations. Свиване