ПРЕДПРИЯТНА ТЕРАПИЯ

Общ преглед

Описание на програмата

Акцентът преди физикалната терапия е предназначен да осигури на студентите безпроблемен преход към държавен университет в Тенеси и повечето частни институции в Тенеси. Тази програма е предназначена да подготви студент за влизане в четиригодишна колежна или университетска програма за трудова терапия.

За да се улесни успехът в тази програма, всички студенти трябва да се запишат в ORN 1010 - Ориентация: Учене за успех през първия си семестър в DSCC .

В някои университети може да се изисква чужд език в определени програми, които водят до бакалавърска степен. Пълна информация относно изискванията за чужд език във всеки университет може да бъде намерена на уебсайтовете за трансфер и артикулация на Регентския съвет на Тенеси и Университета на Тенеси. Студентите от колежа в общността се насърчават да се запознаят с изискванията за чужд език в университетите и, ако е приложимо, да попълнят изискванията, преди да преминат.

Последна актуализация Ян. 2021

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Dyersburg State offers 38 associate degree programs and 14 certificate programs, including the College’s notable Nursing, Emergency Medical Technician, Paramedic, and Business Administration programs. ... Научете повече

Dyersburg State offers 38 associate degree programs and 14 certificate programs, including the College’s notable Nursing, Emergency Medical Technician, Paramedic, and Business Administration programs. Свиване