Онлайн магистър по електронно здравеопазване и телемедично управление

Общ преглед

2 locations available

Описание на програмата

Начална дата: всяка година, март и октомври

Под патронажа на SIT - Италианското дружество по телемедицина - Онлайн магистърската програма по електронно здравеопазване и телемедицина в Rome Business School е проектирана да предоставя обучение по организационни процеси и технологии, насочени към правилното въвеждане и управление на ИКТ решения и телемедицина в здравните системи.

58955_eHealt.jpg

Електронното здравеопазване е комбинирано използване на информационни технологии и електронна комуникация, особено в интернет, в здравния сектор за клинични, образователни и административни цели; както на място, така и на разстояние (в такъв случай се нарича телемедицина).

Електронното здравеопазване е не само техническо развитие, но и начин на мислене, ангажимент, организационен подход за подобряване на здравеопазването на местно или регионално ниво, като се използват новите възможности, предоставяни от информационните и комуникационните технологии.

Съдържание на курса

- Увод, термини и общи понятия - Оценка на здравните технологии - Електронни медицински досиета - Национални електронни здравни досиета - Управление на хроничните заболявания - EMR за първична грижа - Системи за подпомагане на клиничните решения - Великобритания WSD "Най-големият случаен контролен опит за Телехелемент и телекарване в света "- По-добро здраве чрез ИТ - Стандарти и оперативна съвместимост - Телемедицина: области на употреба и технологии - Представяне на електронното здравеопазване в болничната среда - Икономика на електронното здравеопазване - Реформата на здравеопазването: промяна на моделите на здравеопазването в Европа - Дейности на ЕКА в областта на телемедицината: за приложенията за електронно здравеопазване надолу по веригата - опит в областта на електронното здравеопазване в италианските региони - Електронно здравеопазване в болниците - Телемедицина за местните организации - Телемедицина за развиващите се страни - Публично-частни партньорства - Проектиране на проекти за електронно здравеопазване - Европейско структурно финансиране за управление на електронното здравеопазване

Такса за участие

Таксата за участие в онлайн магистърска програма по електронно здравеопазване и телемедицинско управление е € 4.500,00.

Курсът е структуриран в - 6 месеца лекции, веднъж седмично - 6 месеца от крайната работа по проекта.

Формули за участие

Този курс може да бъде посещаван в следните формули: - дистанционно обучение, чрез модерна платформа за електронно обучение с живи лекции и чудесно взаимодействие между учител и ученик.

Rome Business School дистанционно обучение с LIVE лекции

Ефективност на обучението, грижа и икономика

Курсовете по Rome Business School се предлагат и в формулата за дистанционно обучение. Училището не само предоставя учебни материали, но също така включва възможност за онлайн уроци на живо и непрекъсната помощ от личен учител. Тази дидактична опция осигурява по този начин голяма ефективност на обучението, е икономически изгодна и ви позволява голяма гъвкавост при изучаването.

Програмите за дистанционно обучение по Rome Business School са предназначени да ви осигурят максимална подкрепа и успех в ученето, също така, ако не посещавате физически лекциите на територията на университета.

Онлайн уроци на живо

Вие ще можете да следвате уроци от професори и експерти от уюта на вашия дом или където и да сте, с еднаква ефективност на обучението в курса. Rome Business School използва най-модерната онлайн платформа за курсове за дистанционно обучение, което ви позволява да:

  • Следвайте уроците с пълно аудио и видео;
  • Участвайте в аудио и видео в реално време с инструктор и съученици;
  • Сътрудничество и споделяне на документи.

Какво ти е необходимо?

За да извлечете максимума от уроците си, ето всичко, от което се нуждаете:

  • Компютър или безжично устройство с интернет връзка;
  • Аудио връзка - чрез компютъра или телефона;
  • Уеб камера (по избор).

Отлични учебни материали

Ние ще Ви предоставим всички учебни материали от програмата на университета (книги, таблетни компютри, текстове на лекции и др.); ще можете да учите и да практикувате от уюта на собствения си дом, в собственото си време.

Наличност на личен учител

Освен богатството на учебни материали, вие също ще се възползвате от подкрепата на преподавателя по Rome Business School в Rome Business School . Преподавателят ще ви проследи през курса, като ви помага да постигнете успех.

Кариерно обслужване

Участниците в онлайн магистърския курс по електронно здравеопазване и телемедичен мениджмънт имат право на същите професионални възможности като тези в курса за обучение в университета:

  • Международни платени стажове с водещи фирми и организации в над 113 страни;
  • Внасянето на вашата автобиография в базата данни на Rome Business School в Rome Business School и разпространението й до компании, организации и ловджии на международната мрежа на Rome Business School в Rome Business School ;
  • Безплатен преглед на автобиографията ви;
  • Подкрепа при управлението на вашите интервюта за работа;

Учебни тестове

За всеки от учебните модули ще вземете контекстуализирани тестове за писане, за да следите напредъка си.

Форум, посветен на споделянето на опит между учениците

Чрез нашия онлайн форум ще можете да разговаряте и да споделяте опит и идеи с други студенти за дистанционно обучение.

Равни квалификации и сертифициране като курс в университета

Онлайн магистърската програма по електронно здравеопазване и телемедицинско управление ви дава право на същата квалификация и помощ за кариерно обслужване, както и програмата за колежа.

Възможност за добавяне на класни лекции

Ако желаете, можете също да добавите към дистанционното си обучение, някои лекции в университета, в съгласие с нашия секретариат, с изключително изгодни условия.

Последна актуализация Декември 2018

За учебното заведение

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries w ... Научете повече

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries worldwide. Свиване