Здравните грижи по света са изправени пред сериозни предизвикателства от нарастващите нужди на застаряващото население и от увеличаването на незаразните заболявания. Ако има добра система за първично здравно обслужване, тя може да изпълни 80-90% от здравните нужди на пациента през целия си живот. Това представлява огромна възможност за хората в тази област да имат значение за по-широките популации.


Подобрете първичната грижа в целия свят

Чрез повишаване на концепциите за първична грижа тази 100% онлайн програма дава на професионалистите, които искат да развият своята кариера, способността да предлагат, разработват и прилагат устойчиви стратегии в рамките на системата на здравеопазването - всичко това, за да помогне за справяне с нарастващите нива на хронични заболявания и комплексна грижа, Основната грижа MSc ще ви предостави знанията и уменията, необходими за да се направи разлика в първичното здравеопазване през 21-ви век.

100% онлайн, интерактивно обучение

Проучването онлайн означава, че не е нужно да жертвате настоящата си кариера, за да преследвате нова. С водещи в индустрията преподаване и най-съвременни изследвания, ще можете да изучавате цялата програма, без да се налага да стъпвате на колежа. Ще имате достъп до интерактивните ресурси на Глазгоу от всяка точка и по всяко време; това включва записани лекции, видеоклипове, дискусионни области и др. - каквото и да ви помага да постигнете вашата кариерна цел. След като стартирате програмата, те няма да ви оставят. Те винаги ще бъдат на разположение, за да ви помогнат, до края на дипломирането.

Класирана на първо място в Ръсел Груп за преподаване (NSS 2018), Университетът в Глазгоу предлага гъвкава програма, която може да бъде съобразена с конкретните ви изисквания. Независимо дали искате да изучавате MSc, PgDip или PgCert или да изберете продължителността на обучение между 1 и 6 години; в Университета в Глазгоу, можете да продължите амбициите си, без да компрометирате сегашните си ангажименти.

Изисквания за вход

  • 2: 1 или еквивалент от призната институция или 2: 2 в свързана област, с най-малко шест месеца трудов стаж в областта на общественото здравеопазване или здравеопазването.
  • Чуждестранни студенти: Кандидатите трябва да имат IELTS оценка 6,5 с не по-малко от 6,0 във всяка група.

Добре дошли на световните промени: присъединете се към нас и направете своя отпечатък

Моля, свържете се с нас за повече информация.

106531_Brand.jpg

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 6 курсове в University of Glasgow Online »

Последна актуализация Юни 27, 2019
Този курс е Онлайн обучение
Duration
2.5 - 6 
Задочно обучение
Price
- Предлага се при поискване