• Продължителност на курса: 8 месеца на непълно работно време
 • Такса за курса: $ 2,600 на тема. Налице е FEE-HELP.
 • Периоди на обучение: Ян, Мар, Май, Юли, Септември, Окт
 • Тематични теми: 4
 • Основи: Лидерство и мениджмънт, Образование

Въведение в курса

Искате ли да направите вашата оценка в кърменето? Този курс ще ви помогне да се подготвите за здравната система на утрешния ден.

Университетският университет "Джеймс Кук" ще ви даде тласък, който трябва да постигнете, за да постигнете професионалните си цели в днешната бърза система на здравеопазването.

Австралийският здравен пейзаж се променя. Правителствата, промишлеността и доставчиците на здравни услуги работят по-умно, за да посрещнат нарастващите разходи, съчетани с нарастващото търсене на нашата здравна система.

Ще развиете усъвършенствани знания и специализирани умения в избрания от Вас сестрински сектор. Ще можете да поемете ролята на медицински ръководители във вашата област на практика, да получите по-голямо професионално признание и да увеличите потенциала си да се възползвате от нови възможности във вашата медицинска кариера.

Нашият 100% онлайн курс ви дава възможност да изучавате кариерата си и семейните си ангажименти. Можете да учите навсякъде, където ви е удобно.

Ако искате да засилите своя принос за подобряване на сестринската практика и да осигурите по-добра грижа за пациентите, вашата крайна кърмеща кариера започва тук.

 • Ускорете своето проучване: Възползвайте се от нашата ускорена, интензивна структура на учене. Проучете един предмет в даден момент през седемседмичен период и завършете сертификата си за завършване в рамките на една година.
 • Пригответе се за висше образование: JCU предлага учебни Pathway опции, за да помогне на прехода ви в по-висока квалификация в края на вашия Graduate Certificate. Изградете се към своя майстор на медицинските сестри с гъвкаво влизане и завършване.
 • Един от най-добрите възпитатели на сестра: Учете се чрез JCU, една от 10-те най-добри обучители в Австралия, и се свържете с водещи практикуващи и изследователски сестри.

Изисквания за вход

За да могат да се запишат в онлайн сертификат за сестрински грижи, кандидатите трябва да имат:

 • Завършил бакалавърска степен по бакалавърска степен от AQF 7 или еквивалентна квалификация;
 • Регистрация като регистрирана медицинска сестра (департамент 1) или регистрирана акушерка в Австралийската агенция за регулиране на здравните практики (AHPRA) или еквивалентна регистрация със съответния регистриращ орган за кандидати извън Австралия;
 • Завърши минимум една година клиничен опит на пълно работно време или еквивалент на непълно работно време като регистрирана медицинска сестра.
 • Кандидатите на не-англоезични среди трябва да отговарят на изискванията за владеене на английски език в Група 3а - График II на Политиката за приемане на JCU.

Какво ще проучите

За да завършите онлайн сертификат за завършили сестринско образование, или изберете една от двете специалности: лидерство и мениджмънт или образование, така че можете да оформите своето изследване, за да отговарят на вашите собствени кариера.

JCU предлага предмети от етиката и здравния мениджмънт до клиничното обучение, така че можете да се фокусирате върху области, които ще ви помогнат да поставите най-добрата си кариера.

Лидерство и мениджмънт

 • Водещ и управление на здравето
 • Етика и управление на здравето
 • Ефективно клинично управление
 • Убедителна комуникация

Основно образование

 • Принципи на образованието за здравния специалист
 • Преподаване в практическите настройки
 • Клинично обучение
 • Убедителна комуникация

Оценяване

Оценката включва комбинация от завършени курсови задачи, задания и онлайн изпити. Студентите получават редовна обратна връзка относно напредъка си чрез онлайн форуми и индивидуални консултации с академичния състав.

JCU сертификат за завършване на медицински сестри включва предмети, които също са част от JCU диплома за завършване на медицински сестри.

Признаване на предишно обучение (RPL)

Ако сте учили по-рано свързани предмети, които са свързани с този курс, може да имате право да получавате кредити за Вашия сертификат за медицинска сестра, за да намалите общото време, необходимо за завършване на квалификацията.

Персонализирана поддръжка за вашия успех

В JCU Online винаги ще сте свързани с помощна ръка. Ще имате достъп до индивидуална поддръжка със свой собствен съветник по успех, който ви помага да постигнете целите си на обучение. Нашата подкрепа се носи заедно с вас по време на учебното ви пътуване, от деня, в който сте започнали до деня, в който сте завършили курса. Нашите учители са на разположение, за да ви помогнат да отговорите на всякакви въпроси или да дадете съвети, по време на целия курс.

Проучете онлайн в JCU и ще участвате в разширено интерактивно пространство за обучение, което се включва в видео, аудио, форуми и практически упражнения. Останете свързани чрез чат-сесии с вашите преподаватели, ментори и съученици и изградете професионална мрежа. Ще бъдете изумени от това, което онлайн обучението може да предложи!

Програма с обучение на:
 • Английски

Прегледайте още 2 курсове в James Cook University Online »

Последна актуализация Юли 6, 2019
Този курс е Онлайн обучение
Duration
Задочно обучение
Price
2,600 AUD
за всеки обект. FEE-HELP е на разположение.
По място
По дата
Start Date
Окт. 2019
Крайна дата за записване
Start Date
Ян. 2020
Крайна дата за записване
Start Date
Март 2020
Крайна дата за записване
Start Date
Май 2020
Крайна дата за записване
Start Date
Юли 2020
Крайна дата за записване