Обща хирургия (ChM - Онлайн обучение)

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Описание на програмата

Тази двугодишна магистърска програма се предлага съвместно от Кралския колеж по хирурзи в Единбург и Университета в Единбург и се преподава изцяло онлайн. Двете институции са се комбинирали преди това, за да донесат всепризнатата магистърска програма за подкрепа на ранното хирургическо обучение и да продължат да служат като мощна марка в хирургията.

Ще бъдете обучени от опитни учители - всички водещи клиницисти в своята област - и ще имате достъп до добре дефинирани и управлявани учебни ресурси и образователни материали, включително несравнимо онлайн библиотечно съоръжение.

Илюстративните случаи ще обхващат техническите умения и процедури, както и основните знания и клинични умения.

Surgery

Онлайн обучение

Нашата онлайн технология за обучение е напълно интерактивна, отличена с награди и ви дава възможност да общувате с нашите високо квалифицирани преподаватели от комфорта на собствения си дом или работно място.

Нашите онлайн студенти не само имат достъп до отличните ресурси на Единбург, но и стават част от подкрепяща онлайн общност, обединяваща студенти и преподаватели от цял ​​свят.

Структура на програмата

Въз основа на учебната програма по междукултурен хирургичен курс в Обединеното кралство, тази програма ви позволява да избирате усъвършенствани модули, съответстващи на обявената ви субспектива, и подкрепя вашето проучване към изпитите на Fellowship of the Royal College of Surgeons (FRCS).

Година 1

Задължителните модули ще обхващат основните елементи на субсистемите, например спешна хирургия и критична грижа, включваща оценката и предварителната / пери- / пост-оперативната грижа на хирургичния пациент.

Тези модули ще бъдат преподавани и оценявани въз основа на клиничен подход, основан на проблеми, подкрепен от системен преглед на материалите за курса.

Година 2

Академичните модули ще изследват методиката за изследване и преподаване, като същевременно позволяват на учениците да развият способността си да анализират публикуваните доказателства и да подобрят своите интерактивни и писмени клинични комуникационни умения. Студентите ще имат също така възможност да завършат академичен изследователски проект през 2-ра година, напр. Оригинални изследвания или систематичен преглед в съответната област на работа. След завършване на програмата, студентите се насърчават да търсят публикация на своето изследване в списанието, прегледано от връстници.

Студентите се подкрепят в цялата програма чрез асинхронни дискусии с е-учители, които са всички водещи клиницисти в своята област. Студентите също имат достъп до голям ресурс за учене, включително абонаменти за ключови онлайн книги и списания. През втората година се провежда писмен изпит (MCQ), след завършването на основните модули.

Кариерни възможности

ЧМ предоставя усъвършенствано обучение за хирурзи, които се подготвят за междуседмичен изпит за стипендии и за онези, които се доближават до консултантски услуги.

Изисквания за вход

Медицинска степен (MBChB или еквивалентна), призната от Общия медицински съвет. Трябва също така да сте придобили MRCS (или еквивалентен етап от оценката) и да сте стажант в "Обща хирургия" (UK ST 5/6 или еквивалент).

Изисквания на английски език

Всички кандидати трябва да притежават една от следните квалификации като доказателство за тяхната способност за английски език:

  • бакалавърска или магистърска степен, преподавана и оценена на английски език в мнозинство от англоезичната страна, както е определено от британските визи и имиграцията
  • IELTS Academic: общо 6.5 (най-малко 6.0 във всеки модул)
  • TOEFL-iBT: общо 92 (най-малко 20 във всеки модул)
  • PTE (A): общо 61 (най-малко 56 във всяка от разделите "Комуникативни умения", разделите "Разрешаване на умения" не се разглеждат)
  • CAE и CPE: общо 176 (най-малко 169 във всеки модул)
  • Trinity ISE: ISE II с отличия във всичките четири компонента

Преподаваните и оценяваните на английски език степени трябва да бъдат не повече от две и половина години в началото на вашата дипломна програма. Езиковите тестове трябва да са не повече от две години в началото на вашата дипломна програма.

Стипендии и финансиране

Университетът в Единбург предлага малък брой стипендии на изключителни кандидати. Те са много конкурентни.

Правителствени заеми на правителството на Обединеното кралство

Гражданите на Обединеното кралство, тези с установен статут и някои граждани на ЕС, които не пребивават в Обединеното кралство, биха могли да получат следдипломен заем за такси - а в някои случаи и за разходи за живот.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations.

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations. Свиване